פורסם 2005 באפריל 420 שנים אפשר לשאול אותך שאלה בתור אחד ש "קרא הרבה כתבות בנושא"?איך לאחר כל הדיבורים שלך על הווניס (מתחמם פחות, צורך פחות חשמל)אתה מסביר את הקישור שהבאת?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר אפשר לשאול אותך שאלה בתור אחד ש "קרא הרבה כתבות בנושא"?איך לאחר כל הדיבורים שלך על הווניס (מתחמם פחות, צורך פחות חשמל)אתה מסביר את הקישור שהבאת?תקרא את הסקירה במקום לבלבל לי את המוח.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מה אתה מתעצבן?שאלתי שאלה פשוטהכבר שבועות אתה טוען את זה ורציתי הסבר מבחור מלומד
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר מה אתה מתעצבן?שאלתי שאלה פשוטהכבר שבועות אתה טוען את זה ורציתי הסבר מבחור מלומדאתה לא מעצבן אותי, אתה סתם מבלבל את המוח.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים תודה על הלינק! אם קודם חשבתי לחכות לווניס, עכשיו אני יכול לקנות ווינצ'סטר בלב שלם.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים לא הבנתי מה הבעיה שלכם.. נראה אחלה של מעבד. מעל 2.7GHZ על מתח מקורי, סקריןשוט של 3GHZ על קירור אוויר פשוט, וביצועים יותר טובים משל הווינצ'סטר:
פורסם 2005 באפריל 420 שנים אף אחד לא אומר שהווניס פחות טוב, פשוט המימוש של AMD ל-SSE3 לא שווה שום דבר (אבל הוא בטח ייראה מאוד יפה על הקופסה של המעבד). חוץ מזה, המעבד מתחמם מעט יותר מהווינצ'סטר וההבדל בביצועים בין שתי הליבות אפסי. אין כאן שום בשורה.אני מזמין בקרוב מעבד את'לון 64, ואני אדיש לחלוטין אם הוא יהיה ווניס או ווינצ'סטר.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים כאילו שזה לא היה צפוי! אנשים חיכו לזה כאילו מדובר בכפולי-ליבות. ואנשים עם ווינצ'סטר התחילו לבכות... זה היה כל כך צפוי שההבדל יהיה זניח. :
פורסם 2005 באפריל 420 שנים גם מבחינת אוברקלוקינג אין כזה הבדל.. יש לא מעט וינצ'סטרים שעושים 2800 מה''צ @ קירור סטוק.עכשיו עם הוניס הסבירות תהיה פי 5 יותר גבוהה, והתאימות לטמפ' של מתחת לאפס גם (למרות שלא ממש Super cold).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.