עבור לתוכן

בעיה בילתי מוסברת עם קפיצות פינגים זמניות שתוקעות את התקשורת..

Featured Replies

פורסם

שלום ~! אני חייב עזרה דחוף ונראה שכל הזמן מתעלמים והדיונים שאני פותח והם שוקעים !

תראו, יש לי בעיה, אני עם כבלים 1.5 ו-012...

הבעיה שלי היא שמדיי פעם ולפעם, בתדירות לא סדירה ולעיתים דיי רחוקות אבל לפעמים תכופות לאינטרנט קורסת התקשורת לאיזה 5-10 שניות ואז חוזרת..

זה בא לידיי ביטוי ב 9090129012 פינג... ככה שבמשחקים הכל קופא ורואים אנשים נתקעים בקירות ואז זה חוזר אחרי כמה שניות

ואני מגלה את עצמי מת סתם !! בתוכנות דיבור או ההורדה רואים שהפינג לתוכנה קופץ פתאום ל-2193129129 פינג וגם שמפעילים אקספלורר הכל נתקע ואין תגובה צריך ללחוץ כמה פעמים ENTER על האדרס כדי שזה יכנס ויגיב כי זה נופל כל הזמן !

מה אפשר לעשות ?  בהתחלה חשבתי שזה הראוטר ! אך לא ! חיברתי ישירות למחשב וזה גם קורה ! חשבתי זה כבלים ! אך לא לטענתם הם בדקו הכל ועשו מעקב על המודם והכל תקין... 012 אומרים "האינטרנט זה דבר טיפש - אם זה ניתוקים מהסוג הזה זה הכבלים, אתה רק מקבל יוסר וסיסמא וגולש דרכינו"

תראו אין לי מושג ! אבל אולי זה ספיי ואר ? הרצתי את מיטב תוכנות האנטי ספיירוואר על המחשב שלי והסרתי כל דבר שזה מצא .! אבל עדיין יש את זה !!!

בכל מקרה זה הדברים שרצים לי ב netstat -a שאני רושם בדוס

Active Connections

Proto  Local Address          Foreign Address        State

TCP    ODED:epmap             ODED:0                 LISTENING

TCP    ODED:microsoft-ds      ODED:0                 LISTENING

TCP    ODED:1028              ODED:0                 LISTENING

TCP    ODED:netbios-ssn       ODED:0                 LISTENING

TCP    ODED:3711              193.138.230.161:http   CLOSE_WAIT

UDP    ODED:microsoft-ds      *:*

UDP    ODED:isakmp            *:*

UDP    ODED:1030              *:*

UDP    ODED:1283              *:*

UDP    ODED:3466              *:*

UDP    ODED:3537              *:*

UDP    ODED:4500              *:*

UDP    ODED:ntp               *:*

UDP    ODED:1900              *:*

UDP    ODED:3493              *:*

UDP    ODED:ntp               *:*

UDP    ODED:netbios-ns        *:*

UDP    ODED:netbios-dgm       *:*

UDP    ODED:1900              *:*

האם זה הרבה ?? ב -012 אמרו לי שצריך להיות רק איזה 1-2

עם מריצים איזה תוכנה כמו MSN... והם אומרים לי שזה זה !

השאלה מה אני עושה עם זה !? האם הדברים שרצים הם דברים תקינים ??? האם אלו וירוסים !?!?! בבקשה לעזור איך מתקנים את זה שיהיה רק 1-2 ולא כלכך הרבה שורות !! או שזה לא בעיה ומיישהו יודע מה הבעייה ואיך מסדרים ? ניסיתי הכל ! אני מפסיד משחקי ליגה בגלל החרא הזה !!!

אין לי פתרון !! בבקשה לעזור אנשים לעזור !!!! לא ביקשתי יותר מדיי רק קצת עזרה :( :( :( !!!!!

פורסם

כמה זה דחוף?

פורסם

אתה מדבר כאילו מלחמת עולם 3 בפתח..

תרגע, לאט לאט, אנשים יכנסו לת'ארד, יראו, וינסו לעזור לך ככל האפשר.

עכשיו חזרה לנושא: דרך מה אתה מחובר ? יואסבי/כבל רשת ? כי לי היה את זה שהייתה לי בעיה ביואסבי בגלל התנגשות וזה היה מתכבה כל הזמן לכמה שניות גם.

פורסם

בדיקת וירוסים \ טרויאנים \ אד וורס למינהם \ פורמט

פורסם

דיי כבר

מספיק עם הכותרות האלה

משגע אותי ליראות את הכותרת של התראד שלך בדף הראשי

אני מבקש מאף אחד לא לעזור לו עד שלא יקרא את החוקים וישנה כבר את הכותרת הזאת

פורסם

דוגרי אחי אני מסכים איתך בכל מילה

אל תשנה את הכותרת גם לי יש את הבעיה הזאת רק שאצלי הפינג לא קופץ ל325342522 הוא נשאר כמו שהוא ובCSS אני כותב net_graph 1 ויש לו שם עמודה של FPS ועמודה של PING ויש שורה של IN ויש שורה של OUT

FPS--------PING

IN----מספר---------מספר

OUT---מספר--------מספר

ובכל פעם שזה קורה המספר שיש לי בIN בFPS ובPING נתקעים

באמת לי זה כבר מציק כבר יותר משנה +

בהתחלה החלפתי כ.רשת לא עזר החלפתי עוד אחד!!! לא עזר

פירמטתי יותר מפעמיים ולא עזר !

אין לי ספיי ווארז או ווירוסים כי יש לי NOD32 אבל יודעים מה אפילו מחקתי אותו והתקנתי KASPERSKY וגם לא עזר

נגד ספי ווארז אני משתמש בMS ANTI-SPYWARE BETA ! עם העידכון ההכי חדש גם בAD-AWARE וגם ב A-SQUARED חוץ מזה אני גם משתמש בתוכנות לניקוי בעיות רגסטרי וזה עדין לא עוזר

וגם אני דיברתי עם 012 וכמבן אמרו לי בזק בזק אז התקשרתי גם כן לבזק וגם שם אני לא מקבל עזרה למרות שאני חבר ב012 כבר יותר מ-9 שנים !!!!!!

ואז שוב התקשרתי ל012 והם אמרו לי גם מה שהם אמרו לך בקשר לnetstat -a אבל אני יבדוק את זה עם חברים שלי שיש להם אותו חבילה וספקית ואז נראה

והם גם אמרו לי שאולי זה הקו טלפון כי אני מחובר לADSL שאולי יש איתו בעיות ושכדי לי להזמין טכנאי עדין לא עשיתי את זה כי אני לא מאמין שיש שם איזה משהו דפוק

חוץ מזה שאני מוריד על 210(זה דרך מנהל הורדות לא FLASHGET) אני רואה שהמהירות יורדת ל20 או 10 ולפעמיים ל0 ואז חוזר אחרי כמה שניות

פורסם
  • מחבר

מצטער על הכותרת אנשים... פשוט הייתי חייב באותו רגע עזרה...

היה לי משחק ליגה על המקומות הראשונים באירופה... וכן תודה לפינג לא הייתי יכול לשחק והקבוצה שלי הפסידה :kopfpatsch::pissed:....

דבר מרגיז במיוחד...

המודם מחובר דרך כבל רשת לROUTER חדיש חדש ומחודש של EDIMAX G5... זה לא בעיה בראוטר כי זה קורא גם לבד שאני מחבר במחשב דרך כבל USB

ככה שזה גם קורא בכבל רשת וגם יו אס בי...

יש קספרסקי ואין שום וירוסים ! לפי דעתי זה בעיה של 012 ! מה זה הפאקט לוסט הזה שאנחנו אוכלים במשחקים ! ביזיון ! בסה"כ ביקשתי שירות ! מוזר שגם אתה אחי ב - 012 נראה לי זה הם !!!!

חייבים לשים לזה סוף... ושוב האם מישהו מבין ב NETSTAT הזה ? כי הם טוענים שצריך להיות רק 2 ככה...

אבל לפי דעתי הם סתם משקרים כדי להקטין ראש...

תאמינו מתי ברגע שיהיה ספק שנותן אפלואד גבוהה ופינגים טובים לשחקנים וגיימרים כולם יקפצו עליו !!!

למישהו יש בבקשה מושג איך לסדר את זה ? הרצתי הכל וכלום לא עוזר ! אין ספייוואר אין כלום לא יודע כבר מה לעשות... ואני לא רוצה לפרמט אין סיבה ! התקנתי כלכך הרבה דברים שפירמוט זה לא אופציה - מצטער לא פותרים הכל בפרמוט הכל עובד טוב חוץ מהאינטרנט...

פורסם

תראה אחי בעיית הפינג הייתה כמעט לכולם אבל הבעיה הזאת שלנו פשוט ממש בזיון

ותקשיב הnetstat -a זה לראות איזה network activity יש לי את זה בפייוואל (OUTPOST)

http://img78.exs.cx/img78/5849/busah6hp.jpg

עריכה

תקשיב התקשרתי לזונות ואיזה הומו אחד אומר לי להביא לו IP של שרת אחד מאיזה משחק אז הבאתי לו והוא אמר לי שזה הIP שלהם (כאילו שאכפת לי) ואז הוא אומר אתה אמור להכנס אליו הכי מהר מבין כל הלקוחות של הספקים האחרים (כאילו גם כזה מעניין אותי וגם כאילו שלא ידעתי את זה) אז הוא אמר לי בפירוש!

אין לי איך לעזור לך שילכו להזדיין העיקר הם מפרסמים בעיתונים שהשירות הטלפוני שלהם הכי מהר אבל העזרה המחורבנת שלהם על הפנים ואז הוא אמר לי שזאת בעיה אצלך ופשוט החזרתי לו לא היה לו מה להגיד למזדיין הזה (אמרתי לו שקניתי מחשב חדש עשיתי פורמטים ולא עזר ואז הוא פשוט סתם את הפה חתיכת Faggot )

אז שאלתי אותו לגבי הקו טלפון והוא אמר לי שלא נראה לו וגם לא נראה

ואז הוא עוד מעיז להגיד לי שזה בעיה בשרתים

Fuck Them! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

בארה"ב אני יהנאה מ10MB של אינטרנט ובלי בולשיט כזה!

פורסם
  • מחבר

סתם שקרנים, הכי קל להם להגיד זה השרת, שרתים יציבים מאוד וזה בלי קשר !!!! הם סתם זה בעיה אצלהם כנראה משהו נדיר ושכיח !

ואנחנו נדפקנו ! הלכה לי ליגה של AMERICAS ARMY אתמול בגלל זה !

אנשים מישהו יודע מה זה ? אולי אנחנו צריכים לעבור ספק....

פורסם

בעיית הפינגים חמורה מאודדד

אותי אישית זה מרגיז מאוד במשחקי הרשת ! וחייבים למצוא פתרון לזה ואני יודע שזה בעיקר בנטויז'ן וב 012.

פורסם
  • מחבר

תראו אנשים אני לא יודע מה אתכם או איך מגדירים את התקלה הזו ! לפי מה שזה נראה זה לא ספייוואר או משהו שמולק את הרוחב פס פעם בכמה זמן ! זה נפילות של הספק במקרה הזה 012 ! שלכולנו יש בעיות עם זה...

תראו במקרה הגרוע הם לא מספקים לי את אינטרנט ועכשיו אני אצלם בהתחייבות הם לא מספקים לי את השירות לו אני משלם ! אני לא רואה תמורה כספית מלאה לסכומים האסטרונומיים שהם גובים מאיתנו הלקוחות הותיקים... גם 59 שקל לספק אינטרנט ברמה ניסיונית זה סכום אסטרונומי בשביל כל אחד, גם השירות - איטיות ותמיכה עלובה לא שויים את הסכום שמשלמים....

מישהו יודע מה עושים אם זה ? או איזה ספק מומלץ.. ספק יציב בלי קריסות כאלו..

פורסם

Tני עוזב את הארץ עוד חודשיים וחצי :hat:

אבל אני ממליץ לך בחום ברק 013 ! פשוט תותחים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים