עבור לתוכן

בעיה במשחק פאר קרי .

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 6800 ג'יטי, ג'יגה זיכרון ומעבד אטלון 3000 939.

כאשני מעלה את המשחק, הגרפיקה נראית ממש מוזר. הצבעים דהוים כאלה והכל 'מרובע' כזה...זה בטוח לא מה שאמור להיות.... יש איזה פתרון?

פורסם

change resolution / detail settings - does it change anything ?

try maybe updating gfx drivers (or reverting to older one)

(there could be an update for the game)

פורסם

תקלה בכל כרטיסי Geforce 6800\6600

לי יש Geforce 6800NU וסבלתי מאותו מהדבר

התקלה נובעת מכך שבזמן יציאתו של המשחק,כרטיסי המסך האלה לא היו קיימים בשוק,והמשחק לא תומך בכרטיסים

על מנת לתקן את זה,תוריד את הפאצ' של גירסא 1.3 של פאר קריי

הפאצ' יוסיף תמיכה בפילטרינג  AA וAF של עד X16,יוסיף שיפורים גראפיים,תמיכה בכרטיסי GF 6XXX,תמיכה בשיידר מודל3,ותמיכה ב-אפקט גראפי לא חובה,אבל הוא מדהים,שאולי אתה מכיר אותו...הוא נקרא-HDR [על מנת להפעיל את הHDR,יש לכבות תחילה את הפילטר של הAA-מכייון והוא יוצר אצל הרבה אנשים תקלות גראפיות בעת הפעלת HDR,ואז לכתוב בקונסול את הפקודה הבאה: r_hdrrendering7\ [כאשר הסלאש צריך לבוא לפני הR התחילית..]

אם אתה רוצה לכבות אותו,תחליף את הספרה 7 [שבפקודה] ב0.

מומלץ גם לעדכן דרייברים לכרטיס מסך

ו...זהו..המשחק ייראה מדהים...

פורסם
  • מחבר

תקלה בכל כרטיסי Geforce 6800\6600

לי יש Geforce 6800NU וסבלתי מאותו מהדבר

התקלה נובעת מכך שבזמן יציאתו של המשחק,כרטיסי המסך האלה לא היו קיימים בשוק,והמשחק לא תומך בכרטיסים

על מנת לתקן את זה,תוריד את הפאצ' של גירסא 1.3 של פאר קריי

הפאצ' יוסיף תמיכה בפילטרינג  AA וAF של עד X16,יוסיף שיפורים גראפיים,תמיכה בכרטיסי GF 6XXX,תמיכה בשיידר מודל3,ותמיכה ב-אפקט גראפי לא חובה,אבל הוא מדהים,שאולי אתה מכיר אותו...הוא נקרא-HDR [על מנת להפעיל את הHDR,יש לכבות תחילה את הפילטר של הAA-מכייון והוא יוצר אצל הרבה אנשים תקלות גראפיות בעת הפעלת HDR,ואז לכתוב בקונסול את הפקודה הבאה: r_hdrrendering7\ [כאשר הסלאש צריך לבוא לפני הR התחילית..]

אם אתה רוצה לכבות אותו,תחליף את הספרה 7 [שבפקודה] ב0.

מומלץ גם לעדכן דרייברים לכרטיס מסך

ו...זהו..המשחק ייראה מדהים...

תודה רבה :D

אבל מאיפה אפשר להוריד?

פורסם
  • מחבר

הקפצה קטנטנה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים