פורסם 2005 באפריל 320 שנים ... ... ... אם זה לא ספאם אז אני אמרח את עצמי ברוטב פיצה (בכל מקרה) Tea time כי הוא תמיד מציל אותי מלצאת אידיוט :xyxthumbs:
פורסם 2005 באפריל 320 שנים לדעתי תרד חסר כל משעמעות לכולם יש פה כבוד אחד לשני, ולא נראה לי שיש כאלה ששוים יותר, יש כאלה מפורסמים יותר, אם ככה שנה את הכותרת...ועם כבר אז... install עונה על הרבה שאלות בחכמה
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אולי תהפוך את הת'רד למעניין?"מי הוא חבר הפורום שיש לכם הכי פחות הערכה כלפיו?"
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אולי תהפוך את הת'רד למעניין?"מי הוא חבר הפורום שיש לכם הכי פחות הערכה כלפיו?"LOL
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אולי תהפוך את הת'רד למעניין?"מי הוא חבר הפורום שיש לכם הכי פחות הערכה כלפיו?"בוא וננחש את שלך...אני אתחיל: הוא מן הצומח?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים בוא וננחש את שלך...אני אתחיל: הוא מן הצומח?לא יפה, כולם יודעים למי אתה מתכוון, ולא יפה להצביע על אנשים.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר מהי מתרד הת'רד הזה? \*מעביר את XPloiTeR מהמקום השני לפני האחרון למקום האחד לפני האחרון ברשימת החברים הכי שנואים*.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר לא יפה, כולם יודעים למי אתה מתכוון, ולא יפה להצביע על אנשים.אם עליתי על זה לבד, סימן שזה ברור לכל ולא היה כל צורך בניסוח שלי כדי להפיל את האסימון אצל כמה מאותגרים שכלית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.