עבור לתוכן

רוחב פס נמוך...

Featured Replies

פורסם

מאז שאני זוכר את עצמי עושה בדיקות רוחב פס (BANDWIDTH TEST) כמו שיש בהרבה אתרים

תמיד הייתי מקבל רוחב פס נמוך יעני כמו של חיבור ISDN ויש לי בכלל כבלים 1.5 מגה

מהירות ההורדה שלי טובה 180~ כמו שצריך להיות אבל הרוחב פס עצמו לא כ"כ טוב..

במה זה תלוי? במודם (יש לי SB4200 מוטורולה) בווננדוס ? (הוא עכשיו אחרי פירמוט)

פורסם
  • מחבר

אני מוריד בקצב נורמלי לחיבור שלי- 175 בשרתים טוב

אבל הרוחב פס נמוך לדוג' במבחן של C NET קיבלתי 456 KPBS ולא כמו שאני מחובר ל1500 (קבילתי יותר נמוך מ768KPBS)

במי זה תלוי? יכול להיות שהכבלים לא העלו לי את החבילה ורק 013?

פורסם

לפי דעתי, הסיבה העיקרית היא שעבור הבדיקה אתה מתחבר לשרת בחו"ל -והגיוני שהתחברות לשרת בחו"ל תהיה איטית מאשר לשרת בארץ.

לכן, אני חושב שכדאי לך להשיג אתר ישראלי (שנמצא על שרת ישראלי ולא על שרת באירופה) וממנו לבדוק.

בכל מקרה,מהירות ההורדה שלך נראית לי בסדר והגלישה שלך, לפי מה שהבנתי בסדר -אז מה הבעיה?

תוריד את קובץ הבדיקה שיש בנטוויז'ן או אם יש אצל הספק אינטרנט שלך באתר שלהם גם קובץ כזה אז תוריד ותראה מהי מהירות ההורדה אליה תגיע.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

175 KB לפי האתר של ברק 013 הספק שלי

אבל קצב הורדה זה רוחב פס? זה אותו בדיקה בעצם ?

פורסם

175 KB לפי האתר של ברק 013 הספק שלי

אבל קצב הורדה זה רוחב פס? זה אותו בדיקה בעצם ?

משהו כזה, לך יש רוחב פס של 1500Kbps להורדה ו96kb העלאה ומכיוון שכל הבדיקות המוכרות נעשות בשרתים שבחו"ל,אין מצב שתגיע לתוצאות המירביות האמיתיות שלך -אותן תוכל להשיג רק בבדיקה בשרתים ישראליים.

בכל מקרה, האינטרנט שלך בסדר לפי המהירות הורדה שלך ואין לך מה לדאוג.

כדי להגיע למקסימום שלו אני ממליץ לך להשתמש בתוכנה Ad-Aware שמסירה רכיבי ריגולים מסריחים שמאטים את האינטרנט וגם בתוכנה TCP Optimizer שמשפרת את ההגדרות אינטרנט שלך לפי סוג החיבור. עוד תוכנה נחמדה שיכולה להוות תחלופה לTCP Optimizer היא התוכנה Speed Up אשר גם עוזרת בשיפור מהירות הגלישה (ולפעמים גם בשיפור מהירות ההורדה במעט).

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אז הבעיה היא בשרתים של חול...

תודה גבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים