פורסם 2005 באפריל 320 שנים לא מזמן סיימתי את המשחק הזה ומאד נהניתי מהקרבות ומעלילה...אני חייב להגיד שזה משחק טוב. גם אתם שיחקתם במשחק הזה?אבל יש שאלה שמאד מציקה לי..RAZIEL בסוף מת על-ידי קיין,אבל זה אומר שהוא באמת מת לתמיד?במשחק הבא לא יהיה אותו?כי אני ממש אוהב את הדמות הזה :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אה אז אני מקווה שלא תשחק בו חחח גם ככה אם לא שיחקת בשאר הסידרה אז לא ממש כדאי לך.. תשכח מה שאמרתי הוא לא ימות
פורסם 2005 באפריל 320 שנים על פי ההיגיון הוא מת...אבל לך תדע, התסריטאים של הסדרה הזאת הם גאונים, הם יכולים להמציא ולשנות דברים בלי בעיה... אני לא מאמין שתהיה להם בעיה להחזיר אותו, אם ירצו בזה...אבל אני מאמין שהוא ישאר מת...הסדרה התחילה עם קיין ותסתיים איתו
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר היא התחילה עם קיין?אני לא חושב ככה המשחק הראשון הוא היה SOUL REAVER...אבל אני אוהב את רזיאל הם יחזירו אותו נכון?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים אף אחד הוא לא נביא פה ובעקבות זה אף אחד לא יודע אם יזחירו אותו או לא, נתון לעכשיו לא ראיתי ולא מצאתי שום מידע על אפילו תיכנון של משחק המשך בסדרה ככה שאין שום תסריט.המשחק בהחלט טוב ולמי שלא שיחק בו אני ממליץ לשחק ב DEFIANCE ו ב SOUL REAVER II את העלילות של כל שאר המשחקים אפשר פשוט לקרוא יש הרבה אתרים שסוקרים אותם בדייקנות רבה.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר שיחקתי ב SOUL REVER 2 היה משחק טוב אבל קצת מסובך |: באמת מעניין מה יקרה אני לא רוצה שרזיאל לא יהיה במשחק הבא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.