פורסם 2005 באפריל 2320 שנים מחבר טוב נו עידכון קטן , מצטער שלקח הרבה זמן , הייתה לי הרבה עבודה ולחץ ולא יצא לי לעשות כלום . אז עשיתי את הפירמידה , עדיין מצלם עם המצלמה הגרועה שלי . יצא בידיוק כמו שתיכננתי , בסיס כל צלע זה 35 ס"מ וגובה 35 ס"מ .
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים Now that`s custume casing!!! הייתה פירמידה כזאת שזכתה לפני בערך שנתיים או שלוש באיזה תחרות מודינג של החצי כדור המזרחי - די מדהימה, אני חושב שיש לי עוד לינקים, אולי תוכל לשאוב רעיונות. אני אחפש ואערוך אחרי הסדר.
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=18931&page=8&pp=25באחת מהתגובות ששם יש מישהו שעשה פירמידה..
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר כתבתי כבר מידות קודם , הבסיס זה 35 *35 והגובה זה 35 , הכל בס"מ .ומ"ז למה זה טוב ?, זה מודינג זה כייף .
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אוקיי.. עכשיו אני רואה.. נראה אחלה מה המפרט שאתה הולך לשים שם? (זה הולך להיות המחשב הראשי שלך או סתם איזה p3?)
פורסם 2005 באפריל 2520 שנים מחבר סתם איזה P 3 כמו שאמרת אני לא מוצא לנכון לקנות עוד מערכת בישביל המארז הזה .בהמשך נראה איך ילך אולי באמת אני אחליף את המערכת למשהו יותר טוב וחדיש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.