פורסם 2005 באפריל 320 שנים בתור משהו שקונה את כל הכותרים של בליזארד.... אני לא מבין למה המחיר הזה .. ועוד לשלם בכל חודש 15 אירו... זה מטורף!אין שום חנות שמוכרת את זה זול יותר .. ?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים WOW 370?!?!?! זה מחיר רצחני באמת!!! ועוד לחשוב שאח"כ משלמים 60 ש"ח בחודש.... אני לא קניתי את המשחק אבל יש כמה אנשים פה בפורום שקנו את המשחק, תחכה לתגובה שלהם...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים קניתי דרך אנגליה בבערך 250 שקל... אני מציע שתקנה בחול...ואחר כך את התשלום החודשי משלמים בכרטיס אשראי לBLIZZARD (למי ששאל)
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר כבר יש לי כרטיס של 60 יום שקיבלתי מתנה במקום המשחק.. כי לא היה ת'משחק עכשיו רק חסר לקנות אותו.. שיחקתי במשחק הזה והפוטנציאל שלו פשוט השאיר אותי עם טעם של עוד ועוד ועוד נראה לי עד 2009 לפחות...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אוקה לאיזה חנויות.. ? ידוע לך אם יהיה אותו באמזון הבריטי ? הוא עולה שם יחסית זול ואני רוצה להזמין כמה שיותר מהר...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אמזון לא שולחת משחקים לארצות אחרותהיה אתר שהרבה בארץ הזמינו ממנו- תריץ חיפוש זה צריך להיות באחד העמודים הקודמים
פורסם 2005 באפריל 420 שנים אמזון לא שולחת משחקים לארצות אחרותהיה אתר שהרבה בארץ הזמינו ממנו- תריץ חיפוש זה צריך להיות באחד העמודים הקודמיםאמזון הבריטי לא שולחים לישראל (המחיר שם הוא הכי זול באירופה - לפחות ממה שאני ראיתי)אני הזמנתי מhttp://specialreserve.co.uk/World_Of_1138_r.html£29.49 למשחק ועוד £5 למשלוח.זה האתר היחידי ששולח לישראל (שאני מצאתי) והוא גם אתר אמין עם תמיכה רצינית.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים אמזון הבריטי לא שולחים לישראל (המחיר שם הוא הכי זול באירופה - לפחות ממה שאני ראיתי)אני הזמנתי מhttp://specialreserve.co.uk/World_Of_1138_r.html£29.49 למשחק ועוד £5 למשלוח.זה האתר היחידי ששולח לישראל (שאני מצאתי) והוא גם אתר אמין עם תמיכה רצינית.לפי שער של 8.4ש"ח = ל 1 לירה סטרלינג (שער מכירה) יצא לך 290 ש"ח.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים 370 שקל בהחלט מוגזם, פשוט גנבה. אני בטוח שיהיו לבליזזארד אחלה רווחים גם אם היו לוקחים 200 שקל בלי תשלום חודשי . ואל תגידו לי הוצאות על שרתים בלה בלה בלה, הם מכרו יותר מחצי מיליון עותקים אז אני בטוח שזה מכסה את השרתים המסכנים.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים בתור משהו שקונה את כל הכותרים של בליזארד.... אני לא מבין למה המחיר הזה .. ועוד לשלם בכל חודש 15 אירו... זה מטורף!אין שום חנות שמוכרת את זה זול יותר .. ?370 שח?FUCKזה כמו משחק PS2
פורסם 2005 באפריל 820 שנים 370 שח?FUCKזה כמו משחק PS2אתה מסכים איתי שגם למשחק PS2 המחיר הזה מוגזם, יה?זה פשוט מטורף, 370 שקל קניה ראשונית ועוד 60 שקל לחודש.ז"א, לשנת משחק אתה צריך לשלם 1100 שקל בקירוב (שערי המטבע תמיד זזים, אז אל תקפצו ותאמרו לי שזה 1090 שקל, כי את החשבון הזה אני יכול לעשות לבד).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.