עבור לתוכן

תוצאה לא גבוהה ב- 3DMARK 05 ?! או בילבולי מוח ?

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. בדקתי את הכרטיס מסך שלי כמו שאתם יודעים nVidia 6600 GT GDDR3 128MB והגעתי לתוצאה מגעילה של 3070 רציתי לדעת אם זו תוצאה סבירה או שאני אמור לקבל יותר? ואם כן מה אני אמור לעשות עם זה.. (הגדרות טובות יותר וכו'), יש לי דרייבר הכי מעודכן שהורדתי אתמול מהאתר של LeadTek ובדקתי באתר של נוידיה שזו אותה גרסא אז אין בעיה והטמפ' של הכרטיס 41 .. מה אני עושה אם יש מה לעשות ?

תודה ויום טוב :silly:

פורסם

התוצאה שלך אמורה להיות יותר גבוהה תוריד את הדרייברים הכי חדשים מפה

www.guru3d.com

פורסם

AF, AA מכובים?

פורסם
  • מחבר

1. ניכנסתי לכאן: http://downloads.guru3d.com/ ןךא התמצאתי , אם תוכל לתת לי קישור מדוייק זה יעזור :)

בקשר ל- AA ו AF אני לא כל כך יודע מה זה :| יעזור לי אם תפרש

תודה

פורסם

זה התוצאה שאתה אמור לקבל בסטוק.... :xyxthumbs:

פורסם

זה התוצאה שאתה אמור לקבל בסטוק.... :xyxthumbs:

אכן כך

פורסם

1. ניכנסתי לכאן: http://downloads.guru3d.com/ ןךא התמצאתי , אם תוכל לתת לי קישור מדוייק זה יעזור :)

בקשר ל- AA ו AF אני לא כל כך יודע מה זה :| יעזור לי אם תפרש

תודה

בקיצור AA וAF (בלי הסברים מיותרים) הם סוגי פילטרים שמטרתם לשפר את איכות התמונה, כמובן שזה בא על חשבון ביצועים...

לכן אם במקרה אתה מריץ את הבדיקה עם הפילטרים פועלים, התוצאה תרד.

אתה יכול לבדוק אם הפילטרים פועלים בדרייברים של הכטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על התגובות  :-*

הרגעתם אותי בקשר לתוצאה שלי , אגב זה כל פעם עולה זה היה בהתחלה 3068 ואז היה 3070 ועכשיו זה היה 3074, קצת מוזר אבל בכל אופן זה יציב וזה מה שחשוב, רציתי לדעת מה התוצאות האורגינל שיוצאות גם לחבר'ה אחרים כאן בפורום בעלי אותו כרטיס...

ואגב למי שבעל כרטיס זה או בעל נסיון, לציתי לדעת אם עדאי להגדיר לו משהו בהגדרות הכרטיס או להוריד דרייבר שונה בישבילו כדי לקבל ביצועים טובים יותר.. תודה רבה ויום טוב לכולם :)

ערכתי את ההודעה ועידכון משח :)

חיפשתי בגוגל תוצאות של אנשים  בטרידימארק05 והוא קיבלו 2800-2900 וחלקם עשו אוברקלוק והגיעו ל- 3200 אז אני בלי שום אוברקלוק מגיע כמעט ל-3100 שזה דיי טוב לפי דעתי :) ככהה שזה הוריד לי אבן מהלב ועוד הם ניבחנו ב- 3DMARK05 110 ואני ב 120 שזה ניקוד קצת יותר נמוך מהרגיל(או שאני טועה)..

עוד עידכון ! קיבלתי 3134 ! (למרות שאני צריך להגיע ל 3400 ליצון ממוצא - וסמתי את הכרטיס מסך על "ביצועים גבוהים".)

פורסם

הנה שלי:

Athlon 64 3200

nForce4

1GB

6600GT

---------

3450 נק'.

פורסם

אני קיבלתי עם

AMD 64 3000+

Gigabyte nForce4 K8NF

Geil 1GB (2X512MB) DUAL CHANNEL

Leadtek 6600gt

תוצאה של 3502 בלי אוברקלוק...

ד"א יש לי את הגרסת EXT של הכרטיס מסך.. מה זה אומר ?

פורסם

שלי

AMD 64 3000+

512MB

nForce 3

leadtek 6800NU 128MB

תוצאה

3414 אבל אני יכול לקבל יותר כי התוצאה שלו ירדה מאז שעשיתי פורמט פעם אחורנה ודרך פתיחת צינורות וOC קיבלתי 4,014 :hat: :hat: :hat: :hat: :hat:

פורסם
  • מחבר

אל תישכחו אני עם פנטיום 4 ...

טוב לא איכפת לי גם ככה אז עוד 100 200 נקודות זה לא משמעותי

העיקר שאני הגעתי אתמול ל 3200 שזה בערך ממוצא עם פנטיום 4 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים