עבור לתוכן

איזה אנטי וירוס הכי קל מבחינת משאבים , גם הוא לא טוב.

Featured Replies

פורסם

גם Panda...

LOL

עלק פאנדה קליל..

אחד האנטי ווירוסים הכי כבדים שאני מכיר... בעיקר החדשים!

הדבר הזה מטחנת משאבים!

לדעתי AVG הכי קליל וטוב...

אפילו שיש לי נורטון!...

אני תמיד מתקין את ה AVG אחריי פירמוט כשאין לי כוח להתקין את נורטון!.. כי זה שניה אחת! :xyxthumbs:

פורסם

ה AVG ללא ספק הכי קליל. טוב? :silly:

פורסם

הנוד מעולה!

אהבתי אותו, אחרי הרבה מאוד זמן עם מקאפי (שזה הוא לא רע)

פורסם

לא סובל את הממשק של ה NOD.

פורסם

אתה צריך לעשות התקנת EXPERT MODE

ולהשתמש ב GRAPHIC INTERFACE MODE

ואז הממשק ייראה נורמלי

פורסם

האנטי וירוס המועדף הוא Panda או Kaspersky

פורסם

פנדה כבד מאוד, קספרסקי הרבה יותר יעיל :D

פורסם

קאספרסקי לוקח X 2 ממה שNOD32 לוקח חוץ מזה NOD32 עושה הכל בצורה מצויינת אין לי איתו שום בעיות אתם רק צקיכים אתר שמעדכן את הסיסמאה והשם משתמש כדי שתוכלו לעדכן וזהו

קאספרסקי קצת יותר כבד אבל גם כן מומלץ

וAVG אנטי וירוס טוב היה פעם אבל בזמן האחרון הוא לא משהו

והממשק של NOD32 מצויין אני לא מבין אותכם בכלל בכל שם מסודר מאורגן יפה

אני לא רואה שום בעיה :nixweiss:

פורסם

יחסית לקספרסקי הוא מסובך(מנסיון.....) ולא בעיה של אנגלית כי אני יודע פשוט הממשק עצמו קשה להבנה ומסובך לעשות סריקה מלאה ....הקיצר מי שרוצה אנטי ווירוס יעל שלוקח הרבה פחות משאבים מנורטון ומקאפי(לא שמקאפי לא טוב הוא מעולה פשוט לוקח הרבה משאבים יחסית....)שייקח קספרסקי! ;D

פורסם

מאיפה אני יביא יוסר ופסוורד לNOD

פורסם

קספרסקי בזמן ה אחרון מאוד מכביד על המחשב שלי.

אבל הוא מומלץ כי הוא מתעדכן כל הזמן הוא פשוט מגלה וירוסים לפני שהם ניכנסים למחשב והוא גם קל ופשוט.

אז מה אם הוא מכביד על המערכת. הכי טוב אם אתה לא בסביבה של האינטרנט תכבה אותו אם אתה באינטרנט תפעיל אותו .

תקשיב לי וקח kaspersky .

פורסם

קספרסקי בזמן ה אחרון מאוד מכביד על המחשב שלי.

אבל הוא מומלץ כי הוא מתעדכן כל הזמן הוא פשוט מגלה וירוסים לפני שהם ניכנסים למחשב והוא גם קל ופשוט.

אז מה אם הוא מכביד על המערכת. הכי טוב אם אתה לא בסביבה של האינטרנט תכבה אותו אם אתה באינטרנט תפעיל אותו .

תקשיב לי וקח kaspersky .

גם לNOD יש את הסריקות שלו למשל EMON , DEMON , IMON AMON וכל אחד סורק לשמהו אחר למשל הEMON שסורק לוירוסים במיילים ויש את AMON שסורק קבצים תמיד , DEMON שמיועד רק לקבצי MS (office files) ו הIMON סורק לוירוסים עוד מתי שאתה בכלל רוצה להכנס לאתר הוא מקפיץ לך הודעה האם לנתק את הקשר בינך לבין האתר

בקיצר יש לNOD הרבה פונקציות ואני ממש ממליץ לך בחום עליו ואם אתה רוצה אתר שמביא לך סיסמאה ושם משתמש בכל פעם השם מחליפים דבר איתי בפרטי

פורסם

דייייייייי לפתוח, תר'דים כעלה.

דנו בזה יותר משלום מדינת ישראל!!!!!!! :pissed::kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים