פורסם 2005 באפריל 320 שנים איזה הכי הכי קל פשוט יש להיות P2 מאוד חלש ואני לא מעוניין במקאפי שיש לי עכשיו וגם לא בנורטון אז איזה הכי קל?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים איזה הכי הכי קל פשוט יש להיות P2 מאוד חלש ואני לא מעוניין במקאפי שיש לי עכשיו וגם לא בנורטון אז איזה הכי קל?שלושה מהמובחרים לטעמי :nod32 לטעמי, לא רק שהוא "קליל" הוא אחד ממערכות ההגנה נגד הוירוסים מהטובים שיש.המקאפי מדהים אבל אך רק בגירסאת השרתים ( mcAfee virusScan enterprise ) קליל ואפקטיבי מאוד - מומלץ גם כן בחום רב .והאחרון חביב הוא ה kaspersky שהפך מוכר יותר בזמן האחרון.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים לא הייתי קורא לקספרסקי "קליל".אם טובים אז תוסיפו בגדול לרשימה את TREND MICRONOD32 טוב אבל מבחינת ממשק זוועתי.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אני חייב להמליץ על kaspersky!!!האנטי ווירוס הכי טוב שהיה לי...פשוט כל דבר מוצא...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים קספרסקי הוא אנטיוירוס טוב אבל ממש לא קל, הוא מאוד מכביד על המעבד, יותר מנורטון (מניסיון אישי).נורטון לאומת זאת תופס הרבה מאוד בזכרון עקב מיליוני השירותים שהוא מפעיל עם עליית המחשב.לדעתי האנטיוירוס הכי קליל הינו הAVG Free שניתן להורדה חינם מhttp://free.grisoft.com/freeweb.phpוהוא אנטיוירוס לא רע בכלל!NOD32 גם אנטיוירוס קליל מאוד וגם איכותי, לדעתי הכי שווה.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אז אני מבין שהנוד32 הוא הכי קל?[ יש פה חלק שהגיבו מה הכי טוב , אני לא מחפש מה טוב אני מחפש מה קל שלא לוקח זיכרון , מצידי שיהיה חרא...]
פורסם 2005 באפריל 320 שנים ה NOD32 הוא הכי קל ותופס הכי פחות משאבים ! אפילו העדכון שלו בקושי תופס משאבים וקליל ביותר, ואם זה לא מספיק אז הוא גם האנטיוירוס הטוב ביותר שיש כיום
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר סבבה אז התחלתי להשתמש בנוד והוא לוקח עד 14 מגה כPROCESS.[פה זה שבע ומשהו][attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.