עבור לתוכן

למה אי אפשר להעלות תמונות לוואלה???

Featured Replies

פורסם

יש לי חשבון בוואלה, ואני לא מצליח להעלות אליו תמונות! חשבתי בהתחלה שהתיק מלא מידי, למרות ששי לי רק 5MB או משהו כזה, אז פתחתי משתמש חדש, ועדיין אני לא יכול להעלות אליו תמונות :s07: :s07: :s07:

יש הצעות?

פורסם

אתה מתכוון למזוודה, תפרט יותר מה הבעיה, איזה הודעת שגיעה מופיעה? מה קורה? אם אפשר אז אולי פרונט סקרין.

פורסם
  • מחבר

לא מופיעה שום הודעת שגיאה... פשוט החלון של "התמונה בטעינה..." לא נסגר, והתמונה "נטענת" בלי סוף, ולא עולה! גם תמונות של 60K...

תיק... מזוודה... מזה משנה 8)

פורסם

תנסה מהאקספלורר, ותנסה לעשות את זה לפחות 10 פעמים, ככה גם לי קורה הרבה, זה פשוט השרתים המחורבנים של וואלה.

פורסם

אני לא מצליך למצוא את  האזור בוא אני יכול לאכסן תמונות בוואלה אתם יכולים לתת קישור

פורסם
  • מחבר

באמצע המסך יש רשימה של כל השירותים של וואלה, אחד מהם זה וואלה אישי, שם תחפש תמונות...

תודה סלים, אני אנסה את זה בהזדמנות...

פורסם

תודה רבה רבה P-=

פורסם

מוזר...

היום העלתי תמונות והכל היה בסדר ועובד מצוין

???

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה תמונות מטורפות שרציתי להעלות לאתר, ולא הצלחתי להעלות אותם לוואלה כדי לתת את הקישור :bash:

פורסם

מה רע באימג' שק? הם יותר גדולות ממגה?

פורסם
  • מחבר

הא :s05:

מה אני צריך מגה תמונות? בוואלה נותנים לי ג'יגה... חוץ מזה, בפעם האחרונה שבדקתי, אינג' שק נפל או שאי אפשר להעלות ממנו תמונות לאתרים אחרים (לא זוכר בדיוק... אבל אני זוכר שהייה איתו איזה פאק...)

פורסם

מה רע באימג' שק? הם יותר גדולות ממגה?

נראה לי הוא התכוון לתמונות כשהוא שאל "הם יותר גדולות ממגה?".

ולא, הוא כתב בהודעה הראשונה שהם רק 60K

פורסם

הוא לא אמר רק, הוא גם 60K

אימג' שק עדיין פועל למיטב ידעתי...

פורסם
  • מחבר

OK, כנראה לא הבנתי אותך נכון, או שאתה לא הבנת אותי... שטויות ;)

אתה יכול לתת לימ קישור לאימג' שק ::) כבר שכחתי איך כותבים את הכתובת (גרוע בכתיבה באנגלית :bash:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים