פורסם 2005 באפריל 320 שנים אמרו גם שהוא היה נגד אתאיסטים. מוזר.הוא היה גם, כמו שכתבו (בענק) לפני, נגד הפלות והוא השווה אותן לשואה, ובנוסף הוא כנראה היה די שובניסט והוא דחק ככל יכולתו את הנשים מהדרגים הבכירים של הדת.זה לא קשור לשובניזם, נשים בנצרות לא יכולות לשרת ככמרים ואני חושב גם לעבוד בכלל בכנסיה...השאלה אם אתה מאמין בדת הזאת או לא אבל זה לא איזה תפישה שלפיה נשים צריכות להיות במטבח והגבר במנזר...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים זה רק אני עצבני על זה שהפסיקו את 24 באמצע?כן הא?!אדם חביב, לפחות לא הטיף לכולם כמו אנשי הדת שלנו.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים זה לא קשור לשובניזם, נשים בנצרות לא יכולות לשרת ככמרים ואני חושב גם לעבוד בכלל בכנסיה...השאלה אם אתה מאמין בדת הזאת או לא אבל זה לא איזה תפישה שלפיה נשים צריכות להיות במטבח והגבר במנזר...ומה על זה? http://women.walla.co.il/?w=/2101/578434נשים למיטב ידיעתי יכולת לשרת בכמורה (זה גם נאמר בכתבה- "כניסתן של נשים למוסד הכמורה"). הן גם יכולות לשרת בכנסיות כנזירות כמובן.התפיסה שלו הייתה מאוד שמרנית, ואי לכך דגלה בין השאר בפטריאכליות.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אגב, הביטוי "עד שייצא עשן לבן" לקוח מפה, בחירת אפיפיור חדש.היה באמת בנאדם שניסה לקרב בין דתות, בנאדם טוב, לפי הסיפורים עליו, באמת אבדן גדול לאנושות.היה הראשון שלמעשה הכיר בישראל.ולמרות שהוא לא היה יהודי, הוא הציל נפש בישראל, נפשות בכלל, הציל עולם ומלואויהי זכרו ברוך.בתקווה שהעשן הלבן יהיה של בנאדם לא פחות טוב ממנו.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים ביד ושם בודקים עכשיו טענות שהוא לא רצה להטביל יהודי בזמן השואה או התעלמות שלו מהזוועות בזמן שקרו או משהו כזה.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים ברטון, זה שהוא מילמל בערך 5 שנים והיה "חצי בפנים חצי בחוץ" לא נחשב בשיבלך הערכת ימים?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים זה נחשב בשבילי לסבל ולא זה לא אריכות ימיםסבא שלי בין 87 והוא צלול לגמריימדבר וצוחק חופשי
פורסם 2005 באפריל 320 שנים בזמן מלחמת העולם ה2 הוא היה בערך בן 26 (בסוף המלחמה)על מה את מדברת?כשהוא היה בן 26 הוא היה כומר צעיר בפולין שהתבקש להטביל ילד יהודי בן 6 (לפי הסיפור) וכידוע ילדים מטבילים כשהם רק נולדו, אז הוא שאל את ההורים למה הם רוצים להטביל את הילד והאם זה מה שההורים שלו רצו וסרב להטביל אותו והילד הזה אחר כך גדל כיהודי.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים ביד ושם בודקים עכשיו טענות שהוא לא רצה להטביל יהודי בזמן השואהכן, אני כבר רואה את הרבנים שלנו מגיירים ככה סתם מישהו "רק" בשביל להציל אותו ממוות, למרות שהוא לא "עומד" בתנאים שלהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.