פורסם 2005 באפריל 220 שנים מה המטרה של המשחק? אני פשוט סתם הולך ממקום למקום ,לא מוצא שום דבר ורק מקבל מכות מהחייזרים האלה... HELP ME!!!!!!
פורסם 2005 באפריל 220 שנים is this your first FPS (first person shooter) ?shoot bad guys, help good guys - nothing to it.play on easy, do as you are told or you'll screw up the "plot"
פורסם 2005 באפריל 320 שנים צא לבחוץ חפש דלת, משם כבר תסתדר...היא אמורה להיות במעין מעבר כזה בין בניינים
פורסם 2005 באפריל 320 שנים תקשיב למה שאומרים לך האנשים ואתה תסתדר. בהתחלה אני זוכר שיש קטע שבו אתה צריך לחפש דלת בין בתים כמו שאמר קודמי, אבל בשביל להגיע אליה אתה תצטרך לטפס על סולם כלשהו, פשוט תתחיל לחפש- זה לא משחק כל כך פשוט.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אחי, זה משחק כולו חשיבה, תחשוב מה אתה היית עושה, חפש דרכים אפילו לא הגיוניות...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים לא צריך תמונה הוא בתחילת המשחק, צא מהבניין וחפש, לפעמים צריך לעצבן את השומרים שירוצו אחריך ואז אתה עוקף אותם ונכנס בדלת
פורסם 2005 באפריל 320 שנים לא צריך תמונה הוא בתחילת המשחק, צא מהבניין וחפש, לפעמים צריך לעצבן את השומרים שירוצו אחריך ואז אתה עוקף אותם ונכנס בדלתמה אתה מבלבל ת'שכל לא צריך לעשות את זה (אולי אפשר, אבל בהחלט לא צריך בשביל להתקדם במשחק)...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מה אתה מבלבל ת'שכל לא צריך לעשות את זה (אולי אפשר, אבל בהחלט לא צריך בשביל להתקדם במשחק)...יש מקום שצריך אולי הצלחת בלי...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר איפה הדלת הזאת נמצאת?שיוצאים מהבניין ,אפשר לזוז שמאלה וימינה ,וכל המקומות שם דורשים מעבר מיוחד ,לאן אני צריך להגיע פחות או יותר?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים ימינה... אתה תראה שער מחשמל כחול כזה עם חיילים ורכב והם אומרים לך ללכת משם... תסתובב ומיד פנה שמאלה למעין סמטה חסומה בגדר. חפש משמאלך סולם ומשם תנסה להסתדר לבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.