עבור לתוכן

הגברת מתח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להגביר מתח נגיד שהיחס יהיה 1 וולט ל-1000 האם אני יכול לבנות בבית כזה שנאי?

ואיך?

עכשיו ... אני אגיד לכם למה אני רוצה כזה דבר אני רוצה פשוט מאוד ליצור ברק .... כן זה הכל שפשוט הזרם יפרוץ דרך האוויר במרחק לא גדול...נגיד 1-2 ס"מ

אמרו לי שאני צריך כזה שנאי או יותר חזק.

נ.ב אחרי הגבר המתח ואחרי שהזרם פרץ דרך האוויר אני צריך להחזיר את המתח לרמתו הרגילה (כמו במבוא)?

אשמח לשמוע עצות

תודה מראש

פורסם

תנסה את זה

צונזר

ותעשה טובה תיזהר למה זה מסוכן בצורה מפחידה !

פורסם

הת'ראד צונזר וננעל וימחק בהמשך.

אמרתי את זה כבר כמה פעמים בת'ראדים קודמים. מטרת הפורום היא קודם כל מודינג ובנוסף לרכז את מעגלי האלקטרוניקה והרעיונות הכרוכים בזה.

אמנם אנו מרשים ללא מעט דיוני אלקטרוניקה כלליים להתקיים - בעיקר כיוון שלרוב יש להם קשר עקיף כזה או אחר למודינג, וגם אם לא הרי שהם תורמים להעלאת הרמה באתר.

מה שאיננו מרשים (ולטובתכם) זה ת'ראדים "כלליים" על אלקטרוניקה שפוטנציאל הנזק הטמון בהם לכם או לסביבתכם גדול. התעסקות במכוון עם מתח או זרם גבוה ללא הגנה או ידע מתאימים (ואם מישהו שואל שאלה כזאת בפורום זה אומר בוודאות שאין לו ידע או ניסיון מתאימים) זו סכנה.

אין לי ספק שמי שבאמת רוצה לדעת את זה ימצא את זה במקומות אחרים באינטרנט - אבל זה כבר בינו לבין עצמו ועל מצפונם של מנהלי אותם אתרים.

אתם שוכחים למי שפרסם את המידע יש בד"כ לפחות עשר או יותר שנות חיים ונסיון מכם ושבד"כ מדובר במי שלמד את הנושא ומודע יותר לסכנות.

אם ניתן לת'ראדים כגון אלה להתקיים - למה לא לאפשר בפורום מדע ת'ראד בנושא "תרכובות מתפוצצות - פרסמו נוסחאות" או בפורום הזה "נפצים אלקטרונים - מעגלים" ועוד אינספור דוגמאות - העמדה בנושא נחרצת, אין ולא תהיה במה למעגלי "נזק", הפורום מיועד לחלוקת ידע ומידע המשמשים לכיף והנאה - מודינג ולא כל גחמה ובייחוד לא המסוכנות שבהן...

כולי תקווה כי תוותר על השטות המיותרת הזאת - לפחות עד שתבין טיפה יותר באלקטרוניקה (וכן, אם אין לך מושג במה זה כרוך לבד אז עוד לא למדת מספיק אלקטרוניקה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים