פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר איך אתה יודע שיש שיפור אם אתה לא יכול למדוד?יש שיפור במעבד ובלוח אם קצת!במארז ובכרטיס מסך אני לא יכול למדוד!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים למה אתה כותב הכל עם סימני קריאה?ומה קורה אם אתה שם אותם שיכניסו אוויר אבל בלי הקופסא?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר למה אתה כותב הכל עם סימני קריאה?ומה קורה אם אתה שם אותם שיכניסו אוויר אבל בלי הקופסא?לא קורה כלום.... טיפה פחות יעיל כי האוויר יתפזר יותר התוך המארז! אני רותה שהוא יתמקד רק במעבד!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים בגלל זה טמפרטורת המעבד נמוכה יותר, אבל רוב הסיכויים שטמפ' המארז גבוהה בהרבה אבל אותה אתה לא יכול למדוד...
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר בגלל זה טמפרטורת המעבד נמוכה יותר, אבל רוב הסיכויים שטמפ' המארז גבוהה בהרבה אבל אותה אתה לא יכול למדוד...נכון.... .אבל מצד שני קודם לא היה לי את המאוור של ה120 שמכניס אוויר!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים נכון.... .אבל מצד שני קודם לא היה לי את המאוור של ה120 שמכניס אוויר!אבל הוא מכניס אוויר חם.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר טוב.... ואם אני אהפוך את המאווררים:שה120 יוציאושני ה80 יכניסוזה יהיה לפי דעתם יותר טוב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.