פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר את ה 120 שים בגג.מאורר ה 80מ"מ התחתון צריך להכניס אוויראבל אז לא תהייה תחלופה של אוויר אם אני אהפוך את ה80 מ"מ.....ואני לא רוצה לקדוח במארז!את המאווררים מתחת לספק, עשיתי שיכניסו לתוך מוד קטן שעשיתי!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אתה חייב להפוך את ה80 התחתון, אחרת הוא רק עושה נזק...אוויר קר תמיד נמצא למטה, אז אם הוא דוחף את האוויר הקר החוצה הוא רק משאיר יותר מקום לאוויר החם.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר סליחה על הבורות מה זה הקופסא? הקופסא היא מעיין מוד שעשיתי... האמור לשמש כתעלת אוויר מ2 מאווררים של 80 מ"מ למאוורר של המעבד!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים יש לך סידור מאוד מוזר במחשב...שני המאוררים שמהם עשית קופסא נועדו בכלל להוציא אוויר חם...
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר יש לך סידור מאוד מוזר במחשב... שני המאוררים שמהם עשית קופסא נועדו בכלל להוציא אוויר חם... אני יודע... אבל עכשיו... הם מכניסים אוויר קר לוולקנו 7+, ויש לי מאוורר של 120 מ"מ שמכניס הרבה אוויר קר... ושניים שמוציאים אוויר!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר טוב...... לפני המוד:שניים מאחורה שמוציאים(היוצרים וואקום בינם לבין המאוורר של המעבד!שניים מקדימה שמוציאים!והספק שמוציא!יש לי כרגע 43 מעלות במנוחה! במאמץ 47!שזה הפרש של 3-6 מעלות מהסידור הקודם!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר השניים מקדימה אמורים להכניס, לא להוציא!!! סליחה התבלבלתי! השניים מקדימה הכניסו אוויר!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר המאוורר של המעבד והמאווררים שאמורים להוציא אוויר "חם".... הם באותו הגובה! כך שאת כל האוויר ה"רענן" במארז הם לוקחים מהמאוורר של המעבד! יש לי HSF גבוה כך שזו הבעייה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.