עבור לתוכן

מחפש תוכנת RENAME מטורפת.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשנות את כל השירים ששמות הקובץ שלהם בעברית לאנגלית מעוברתת:

אביב גפן - אור הירח.mp3

=

Aviv Gefen - Or Hayareach.mp3

אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור קובץ DATABASE של כל המילים שנמצאו בשמות קובץ, ומציגה אותן בטבלה כך שאוכל לכתוב את התרגום החדש ליידן, ואז שוב לתת לתוכנה לרוץ על התיקיה ולשנות את כל הקבצים.

מן הסתם אני לא מאמין שמישהו באמת תיכנת כזה דבר.. ופעם אחרונה שתיכנתתי משהו זה היה לפני יותר משנתיים, כך שעד שאני אזכר איך לתכנת כזה דבר אני אוכל להחליף את כל השירים ידנית כבר...

אשמח לטיפים או תוכנות דומות שמצאתם, או אם מישהו יכול לתת דוגמאות (בעדיפות לVB) של איך מכניסים מילים משמות קובץ לטבלת נתונים ואיך כותבים בחזרה שמות קבצים... ואז אני רק יצטרך למצוא מאיפה להתקין לי סביבת פיתוח ולהזכר איך לתכנת את הסוף של התוכנה :kopfpatsch:

פורסם

אם כבר אתה מוכן לרשום ליד כל שיר את השם שלו בעברית, למה לא פשוט לעשות את הכל כבר ידנית.. זה אותו עבודה :-\

פורסם

כי הוא מנסה להימנע מכפילויות....

אבל מה שאתה שוכח זה שכל מילה בעברית ניתן לקרוא במספר אופנים(ע"פ ההקשר) ובדרך שאתה תעשה אתה תפספס את זה...

אם אין לך כמות מאוד גדולה של שירים כבר עדיף שתעשה את זה ידנית.

פורסם
  • מחבר

א. יש לי כמות מאוד גדולה של שירים, ולא כ"כ אכפת לי מכפילויות במשמעות, למרות שאתה צודק.

ב. איך שכחתי להזכיר? אני יודע שאמורות להיות תוכנות ל BATCH RENAME, שזה אומר קובץ אצווה עם (נתון)=(שם חלופי)

רק שמה שמצאתי לא ממש עבד.

מישהו מכיר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים