עבור לתוכן

חומר מטורף, לא מהעולם הזה ! (לא, לא כזה חומר..)

Featured Replies

פורסם

זה נקרא Thinking putty

לינקים :

האתר הרשמי : http://www.puttyworld.com/

firebox.com (בכלל אתר עם מלא שטויות וגאדג'טים והמצאות מוזרות)

thinkgeek (כנ"ל?)

וכל השאר..

זה נראה כ"כ כיפי וממכר , לא ? או שאני היחיד שחושב כמו ילד בן 3 ?

אני פשוט מת להזמין איזה 5 כאלה !!! (ירוק זוהר בחושך, שחור לגמרי, תכול "חשמלי" , ועוד כמה.. )

בעיה : אין לי כרטיס בינ"ל

בעיה : לא מצאתי אתר שמוכר את החומר הזה, וגם מקבל paypal (נרשמתי ל paypal במיוחד בשביל זה...  )

אם מישהו מכם, מתכנן להזמין כזה , ויש לו אמצעי תשלום בינ"ל, אני מאוד מאוד מאוד אשמח לדעת, ולהשתתף בהזמנה.

פורסם

יווו גם אני רוצהההההההההההההה!!! אם אתם מזמינים אני רוצה גם!!

פורסם

יש כאלה בארץ, וזה די מעאפן.

פורסם

זה נקרא Thinking putty

לינקים :

האתר הרשמי : http://www.puttyworld.com/

firebox.com (בכלל אתר עם מלא שטויות וגאדג'טים והמצאות מוזרות)

thinkgeek (כנ"ל?)

וכל השאר..

זה נראה כ"כ כיפי וממכר , לא ? או שאני היחיד שחושב כמו ילד בן 3 ?

אני פשוט מת להזמין איזה 5 כאלה !!! (ירוק זוהר בחושך, שחור לגמרי, תכול "חשמלי" , ועוד כמה.. )

בעיה : אין לי כרטיס בינ"ל

בעיה : לא מצאתי אתר שמוכר את החומר הזה, וגם מקבל paypal (נרשמתי ל paypal במיוחד בשביל זה... )

אם מישהו מכם, מתכנן להזמין כזה , ויש לו אמצעי תשלום בינ"ל, אני מאוד מאוד מאוד אשמח לדעת, ולהשתתף בהזמנה.

כן זה רק אתה....!

wtf dude?!

פורסם
  • מחבר

טוב מסתבר שזה לא רק אני...

הבחור שאמר שיש בארץ - אתה בטוח שזה אותו דבר ? איפה אני יכול לקנות את זה ? זה לא פימו או פלסטלינה או משהו..

דור - מה המצב, איך הפינגים ? ;)

פורסם

הבחור שאמר שיש בארץ - אתה בטוח שזה אותו דבר ? איפה אני יכול לקנות את זה ? זה לא פימו או פלסטלינה או משהו..

בדיוק בדיוק לא, לא אותה חברה, אבל אותם תכונות בלי שזה זוהר. אבל זה דבר ממש טיפשי, נמאס אחרי דקה.

פורסם

מה עושים עם זה?!? :silly:

פורסם

איפה קונים ?!

פורסם

אפשר להשתמש בזה בתור משחה תרמית. :kopfpatsch::lol::smile1::screwy:

פורסם

חח...ממש טובים

דאגו לי ..:]

ממש אוהב את נטויז'ן..:P

פורסם

לא הבנתי מה זה עושה...

פורסם
  • מחבר

טוב , מסתבר שהם כן מקבלים PAYPAL, אחרי התכתבות קצרה במייל (מאוד אדיבים ומהירים אגב) הזמנתי דרכם 5 קופסאות..

אני כבר לא יכול לחכות שזה יגיע..

Arik,Thanks for writing, were happy to accept a PayPal payment and we do ship to Israel.  If you could let me know the items youd like to buy, I can work up your total and send you a PayPal receipt.We supply ThinkGeek.com and Firebox.com with their custom Thinking Putty.  There is no difference between our Thinking Putty and the products sold on their web site.If you have any other questions, please let me know!  Thanks again Arik!Best,Elizabeth @ Puttyworld

מסבתר גם שהם המקור, כל שאר החנויות קנו מהם את המוצר המקורי, כמותג והלבישו אותו בקופסה אישית, זה הכל.

הביקורות נראות ממש סבבה, אני לא חושב שזה מוצר שמתבלה אחרי כמה ימים, וגם לא אחרי כמה שבועות או חודשים, אם אתה שומר עליו נכון.

אופיר, אין לי מושג מה זה עושה, אבל זה פשוט נראה כיף... תמיד הייתי מכור לשטויות.

בכל מקרה יש FAQ די נחמד..

Does Thinking Putty dry out? No way! Thinking Putty is silicone based, not clay or earth based like other modeling compounds. Thinking Putty will never dry out or crumble.The only reason to keep it in a closed container is to offer protection from dirt, dust, and hair that may otherwise accumulate.Is Thinking Putty like Gak, Floam, Noise Putty, Slime, Mars Mud, or Goo? Absolutely not! Thinking Putty is in a class of its own - with its own unique physical properties.Thinking Putty is more similar to Silly Putty than other "putty" products.Thinking Putty does not leave a sticky residue on your hands. You wont feel like you need to "wash up" after playing with Thinking Putty.Thinking Putty stretches like rubber, bounces like a ball, tears like paper, and can shatter like ceramic. Thinking Putty can also be attracted to a magnet and shift color.Unlike all other products, Thinking Putty comes in adult-sized handfuls and a rainbow of really awesome colors!

אחרי שקראתי את ה FAQ שלהם, אני די בטוח שזה לא שיט שנעלם לו המיץ אחרי כמה זמן..

הזמנתי ירוק זוהר בחושך, שחור לגמרי, אדום לגמרי, כחול רגיש לחום מחליף צבעים, וגם אדום רגיש לחום מחליף צבעים.

סה"כ כולל משלוחה לארץ, ובתרגום לשקלים, יוצא קרוב ל300 שקל..(60 ומשהו דולר)

מטורף למשכורת של תומך טכני, אבל אני די בטוח שאני לא אצטער על זה.

--

דור, אז תקפוץ לבקר פעם, אולי באיזה טיול מאורגן של HWZONE או משהו.. יעשו לכם סיבוב בקומפאונד של נטויז'ן.. :xyxthumbs:

פורסם

--

דור, אז תקפוץ לבקר פעם, אולי באיזה טיול מאורגן של HWZONE או משהו.. יעשו לכם סיבוב בקומפאונד של נטויז'ן.. :xyxthumbs:

k dude...:]

אוליי תשיג לי עבודה שם?

:P

פורסם

אפשר גם ? :P

פורסם

אפשר גםם? :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים