פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר אני מכיר חברה אחת שיש לה הרבה נציגים עם רכבים ופלאפונים ויש להם גישה אני חושב דרך האינטרנט לבדוק איפה כל נציג נמצא לפי המיקום של הפלאפון שלו ואני יודע שהחברה ונציגיה הם מנויים של אורנג'
פורסם 2005 באפריל 120 שנים א. עקרונית בכל רשת סלולרית אפשר לדעת איפה כל מנוי בטווח של כמה ק"מ לפי מיקום האנטנה שהוא מחובר אליהב. אני מניח שגם אפשר בעזרת חישוב מתמטי כלשהו לחשב את המרחק של המנוי מהאנטנהאבל אין לי רעיון איך (ככה זה כשאתה ב 3 יח"ל מתמטיקה)וגם אם אפשר לחשב את המרחק אני לא בטוח שאפשר לחשב איפה הוא כי הוא יכול להיות בכל מקום מסביב לאנטנה באותו רדיוס שחישבו
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אפשר לחשב מרחק מהאנטנה ע"י עוצמת שידור/קליטה והעניין הוא שבפלא פון לפחות אתה תמיד מחובר ליותר מאנטנה אחת(כדי שהמעבר בין איזורים יהיה חלק) וככה אפשר לדעת בדיוק איפה אתה
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אתה מחובר לאנטנה אחת אבל באיזורים עירוניים האנטנות די צפופות ככה שיותר מאנטנה אחת בקשר איתך כדי שתוכל להתחלף אליה ברגע שהיא תהיה עדיפהברגע שיש לך מידע מ3 אנטנות (וברוב הערים בישראל אין בעיה למצוא שלוש אנטנות מסביבך ואפילו יותר) אתה יודע את המיקום המדויק
פורסם 2005 באפריל 120 שנים לא צריך 3 אנטנותמספיק 2 מהסיבה הפשוטה שהגובה לא מעניין אותך במקרה הזה ואתה יודע את הזמן המדוייק(אבל אתה מתבלבל בכלל עם מנגנון ההתמצאות של הGPS)
פורסם 2005 באפריל 120 שנים גם עם 2 זה לא בעיה, זה פשוט 2 פיתגורסים.אולי יש להם אפשרות לדעת באיזו זוית אתה או משהו כזה, ואז צריך רק 1.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים עם שתי אנטנות יש לך שתי מקומות אפשריים (שני מעגלים חותכים בשני מקומות...) צריך שלישית כדי לקבוע מי מהם הנכונה
פורסם 2005 באפריל 120 שנים תגידו מישהו פה זוכר את הפיצ'ר הקטן הזה שהיה לאורנג' מתי שהוא בשנים האחרונות קראו לו I near you זה היה שולח לך SMS-ים שאתה קרוב למסעדות וכו' זה היה שולח לך מבצעים וכד'. וגם היית יכול לבחור חברים ויחד עם האישור שלהם כל פעם שאתה מתקרב אליהם זה שולח לך SMS אוטו' על זה שאתם קרובים או משהו דומה. זה גם משהו..
פורסם 2005 באפריל 620 שנים העמדה על דיוק צריך רק 2 אנטנות, מאחר והמרחק בין האנטנות ידוע וקבוע , המשתמש מוגדר כקודקוד משולש, לפי אורך הגל וזמני שידור האותות ניתן לחשב מרחק מהמשתמש לכל אנטנה בנפרד, ו...טא דם! קיבלתם את כל המידע הנחוץ על-מנת לאתר את המשתמש, זה נפוץ מאוד, ומשתמשים בזה המון בכל נושא האיכון GPS וכדומה. יש בעייתיות מסוימת עם צנעת הפרט.עלו והצליחו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.