עבור לתוכן

בקשה: תוכנה לאיתור מנויים של אורנג על המפה(מיקום פיזי)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני מכיר חברה אחת שיש לה הרבה נציגים עם רכבים ופלאפונים ויש להם גישה אני חושב דרך האינטרנט לבדוק איפה כל נציג נמצא לפי המיקום של הפלאפון שלו ואני יודע שהחברה ונציגיה הם מנויים של אורנג'

פורסם

א. עקרונית בכל רשת סלולרית אפשר לדעת איפה כל מנוי בטווח של כמה ק"מ לפי מיקום האנטנה שהוא מחובר אליה

ב. אני מניח שגם אפשר בעזרת חישוב מתמטי כלשהו לחשב את המרחק של המנוי מהאנטנה

אבל אין לי רעיון איך (ככה זה כשאתה ב 3 יח"ל מתמטיקה)

וגם אם אפשר לחשב את המרחק אני לא בטוח שאפשר לחשב איפה הוא כי הוא יכול להיות בכל מקום מסביב לאנטנה באותו רדיוס שחישבו

פורסם

אפשר לחשב מרחק מהאנטנה ע"י עוצמת שידור/קליטה והעניין הוא שבפלא פון לפחות אתה תמיד מחובר ליותר מאנטנה אחת(כדי שהמעבר בין איזורים יהיה חלק) וככה אפשר לדעת בדיוק איפה אתה

פורסם

אתה מחובר לאנטנה אחת אבל באיזורים עירוניים האנטנות די צפופות ככה שיותר מאנטנה אחת בקשר איתך כדי שתוכל להתחלף אליה ברגע שהיא תהיה עדיפה

ברגע שיש לך מידע מ3 אנטנות (וברוב הערים בישראל אין בעיה למצוא שלוש אנטנות מסביבך ואפילו יותר) אתה יודע את המיקום המדויק

פורסם

לא צריך 3 אנטנות

מספיק 2 מהסיבה הפשוטה שהגובה לא מעניין אותך במקרה הזה ואתה יודע את הזמן המדוייק(אבל אתה מתבלבל בכלל עם מנגנון ההתמצאות של הGPS)

פורסם

גם עם 2 זה לא בעיה, זה פשוט 2 פיתגורסים.

אולי יש להם אפשרות לדעת באיזו זוית אתה או משהו כזה, ואז צריך רק 1.

פורסם

עם שתי אנטנות יש לך שתי מקומות אפשריים (שני מעגלים חותכים בשני מקומות...) צריך שלישית כדי לקבוע מי מהם הנכונה

פורסם

צודק

פורסם

תגידו מישהו פה זוכר את הפיצ'ר הקטן הזה שהיה לאורנג' מתי שהוא בשנים האחרונות קראו לו I near you זה היה שולח לך SMS-ים שאתה קרוב למסעדות וכו' זה היה שולח לך מבצעים וכד'. וגם היית יכול לבחור חברים ויחד עם האישור שלהם כל פעם שאתה מתקרב אליהם זה שולח לך SMS אוטו' על זה שאתם קרובים או משהו דומה. זה גם משהו..

פורסם

העמדה על דיוק צריך רק 2 אנטנות, מאחר והמרחק בין האנטנות ידוע וקבוע , המשתמש מוגדר כקודקוד משולש, לפי אורך הגל וזמני שידור האותות ניתן לחשב מרחק מהמשתמש לכל אנטנה בנפרד, ו...טא דם! קיבלתם את כל המידע הנחוץ על-מנת לאתר את המשתמש, זה נפוץ מאוד, ומשתמשים בזה המון בכל נושא האיכון GPS וכדומה. יש בעייתיות מסוימת עם צנעת הפרט.

עלו והצליחו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים