פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר אני יודע שזה קיים... ראיתי באורנג' במסך באחד המחשבים מפה ומספר של מישהו וכל כמה זמן המספר זז קצת
פורסם 2005 באפריל 120 שנים זה רק אם מופעל ה AGPSאבל במכשירים רגילים, במסלול רגיל, אין לאורנג' שום אפשרות.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים יש להם אפשרות, אם המשטרה באה עם צו הם יכולים לאתר את המיקום של המס'אבל אנשים רגילים סתם ככה אי אפשר בנתיים(יש כמה הצעות חוק שמתהוות בנושא)
פורסם 2005 באפריל 120 שנים כל חברה עקרונית יכולה בדיוק מסויים לדעת איפה אתה, זה כל הקטע של הCELLS.אבל ככה סתם אתה לא יכול לדעת (אדם פרטי)צריך להתחבר לשרתים של החברה איכשהו.רק משטרה עם צו בית משפט יכולה לדעת איפה אתה
פורסם 2005 באפריל 120 שנים זה בדיוק מה שאני אומר, שגם השירות לקוחות ונציגי אורנג' לא יכולים לדעת, זה לא כמו רשת פלאפון שיש גישה למידע הזה.רק אם המכשיר מופעל בשירות AGPS אז יש להם אפשרות, לא יותר מזה.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים חוץ מלפרסם את המיקום בטלויזיה רשת פלאפון מאפשרת כל דבר.אפילו שירות מטומטם של ה WAP שמאפשר לך לדעת איפה חברים שלך נמצאים (אומנם לא ממש מדוייק ולא על מפה, אבל אומר את שם העיר והרחוב).
פורסם 2005 באפריל 120 שנים ברור שצריך אישור ולא פעם אחת אלא עבור כל אדם שמבקש לדעת זה גם טוב בשביל לדעת על מכמונות מהירות וכאלה בכל מקרה זה אחלה פיצ'ר והחיסרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה במקרה שאתה בורח מג'ק באוור
פורסם 2005 באפריל 120 שנים נכון, אבל עדיין המידע נגיש גם לבעל המכשיר וגם לפשוטי העם.לאומת אורנג' שגם לבעל המכשיר אין שום גישה למידע הזה, כמו שאמרתם רק עם צו מבית המשפט.לפי דעתי זה דיי אידיוטי, בעיקר במקרים של גניבה.. אורנג' לא נותנים שום פתח אפילו הקטן ביותר למען בעל המכשיר.לאומת זאת בסלקום לדוגמא יכולים לתת לך גם רשימת שיחות נכנסות, שאולי תקבל "קצה חוט" למצוא את המכשיר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.