עבור לתוכן

שאלה על וולקנו 7 פלוס

Featured Replies

פורסם

הוא מתאים ל P-4 1.7 ???

פורסם

כן אבל הוא ממש לא מומלץ, ניסיתי אותו ועוד חבקר ניסה אותו והוא לא הרבה יותר טוב מההיטסינק שבא עם המעבד.

פורסם
  • מחבר

אז על מה אתה ממליץ ?

והעיקר שיהיה שקט

פורסם

למה אתה צריך סינק שונה ל 1.7? הוא לא נורטווד ככה ש OC גדול לא תוכל לעשות לו, אז למה להשקיע בהיטסינק חלופי?

פורסם
  • מחבר

זה בשביל חבר שלי שיש לו 2A

פורסם

אז למה אתה שואל אם הוא מתאים ל 1.7... ?

פורסם
  • מחבר

ה 1.7 זה בשבילי הבנתי מה שאמרתה

ומה בקשר ל 2A

פורסם

אז למה בהתחלה שאלת על 1.7?!

בכל מקרה - שני ההיטסינקים הטובים ביותר כיום הם AX478 וMCX 4000, אבל שניהם יקרים. לגבי מאוור, יותר מ 39 DBA זה מתחיל להיות רועש מידיי. יש את זה שבמקסימום לא מגיע לרמת רעש נוראית (יש לי אותו) ויש לו בורר מהירויות (פונציומטר) ככה שאתה יכול להשקיט אותו בצורה כמעט מוחלטת כשצריך.

פורסם
  • מחבר

יש לך מחירים שלהם או אפה אפשר להשיג אותם?

פורסם

את ה AX478 יש בסימפלטק או ב 2COOLTEK. את ה MCX 4000 גם אני מחפש מהיום...

פורסם
  • מחבר

זה עיניין של 200 שקל רק הייטסינק זה ממש יקר לא?

פורסם

זיגזג/סימפלטק/פלונר

אלו החנויות בארץ שמחזיקות את ה AX478.

לגבי ה MCX 4000, אין אותו בארץ בינתיים...

פורסם
  • מחבר

זיגזג/סימפלטק/פלונר

אלו החנויות בארץ שמחזיקות את ה AX478.

לגבי ה MCX 4000, אין אותו בארץ בינתיים...

אז מה יש במקום ?

פורסם

תקרא שוב את כל הת'רד...

בכל מקרה - שני ההיטסינקים הטובים ביותר כיום הם AX478 וMCX 4000, אבל שניהם יקרים. לגבי מאוור, יותר מ 39 DBA זה מתחיל להיות רועש מידיי. יש את זה שבמקסימום לא מגיע לרמת רעש נוראית (יש לי אותו) ויש לו בורר מהירויות (פונציומטר) ככה שאתה יכול להשקיט אותו בצורה כמעט מוחלטת כשצריך.

פורסם
  • מחבר

תקרא שוב את כל הת'רד...

הבנתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים