פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר באתר של החברה כתוב שהוא מתאים לפנטיום 4... הייתי רוצה כזה בלי חלון, אבל לפי התמונה המארז בלי החלון מגיע גם ללא מקום למאוורר על הדלת...
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אני לא מסכים איתך אפשר עם או בלי מאורר בצד ללא קשר לחלוןונראה לי שיש בכל מקרה מקום למאורר
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר ההבדל היחיד בין ה-DX ל-AX זה שה-AX הוא מאלומיניום, נכון?אם כן, איך יכול להיות שמארז מאלומיניום כל-כך זול (יחסית...)? (600 שקל)וגם אני חושב שלקנות מארז יותר טוב כי:1. הוא יותר גדול ומאורר2. הוא עם מאווררים3. הוא יותר יפה4. פחות עבודה (למרות שלקדוח וכו' זה כיף...)
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר איזה מהם נכון? (המארז מאלומניום, יותר כדאי לקנות מארז, לא הגיוני שהוא כל-כך זול או כולם?)
פורסם 2002 ביולי 923 שנים תשמע אני מת אבל מת לקנות את זה :Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון הנה לינק לדובים עם מחיר :http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768אבל זה החלום שלי.אני היתי ממלץ לך כן להשאר עם המארז ולשפר אותו כי זה סבבה לעשות מודיינגמארז קטלני לכל הדעות. ויחסית למארז אלומיניום המחיר שלו סביר
פורסם 2002 ביולי 923 שנים באתר של החברה כתוב שהוא מתאים לפנטיום 4... הייתי רוצה כזה בלי חלון, אבל לפי התמונה המארז בלי החלון מגיע גם ללא מקום למאוורר על הדלת... בזיגזג מוכרים אחד עם מאוורר בתוך החלון
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אוקיי...ההבדל היחיד בין ה-DX ל-AX זה שה-AX הוא מאלומיניום, נכון?אכן כן.אבל האולימיניום יוצר הבדל אדיר. במיוחד אם אתה עושה MODDING או הולך למסיבות רשת
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ההבדל היחיד בין ה-DX ל-AX זה שה-AX הוא מאלומיניום, נכון?אם כן, איך יכול להיות שמארז מאלומיניום כל-כך זול (יחסית...)? (600 שקל)וגם אני חושב שלקנות מארז יותר טוב כי:1. הוא יותר גדול ומאורר2. הוא עם מאווררים3. הוא יותר יפה4. פחות עבודה (למרות שלקדוח וכו' זה כיף...)המארזים האלה זולים יותר מ LIAN-LIא. בגלל ש LIAN-LI סתם יקריםב. המארזים האלה צבועים ולא כמו ה LIAN-LI. (שזה מצויין אם אתה רוצה לצבוע את הכוננים, ממש קל למצוא צבע מתאים)ג.יש כבר פס יצור עובד של המארזים האלה, ולכן אין לחברה השקעה של פיתוח. הרי בסך הכול ההבדל הוא חומר היצורד. וחצמזה ל LIANLI יש עוד כמה פטנטים כמו MB-TRAY ו THUMBSCREWS שאין במארז הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.