פורסם 2002 ביולי 1223 שנים וכמו כן זזו העדפה אישית, לCHIEFTEC יש מראה היי-טקי, לעומת CM שהמראה שלהם יותר אלגנטי.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים יש אפשרות שהמארז יגיע גם בלי חלון? כי לא כתוב כלום על זה בפנדה...אגב, איך יכול להיות שהוא עולה בערך כמו ה-Enermax?? (הוא מאלומיניום, הוא אמור להיות הרבה יותר יקר...)הוא בלי ספק לעומת האנרמקס שמגיע עם ספק 350w..
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים גם אני קניתי מארז פצצה גם קל וגם יפה. ;Dוהאיכות של החלון מצויינת אף בנאדם לא יכול לעשות חלון כזה מקצועי . 8)חוצמזה לא צריך חלון זכוכית בשביל לחרוט עליו אני חרתטי (ככה כותבים את זה ?) על החלון בלי בעיה עם ה- דמוי דרמל שיש לי יצא חבל על הזמן :smoke:
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים גם אני קניתי מארז פצצה גם קל וגם יפה. ;Dוהאיכות של החלון מצויינת אף בנאדם לא יכול לעשות חלון כזה מקצועי . 8)חוצמזה לא צריך חלון זכוכית בשביל לחרוט עליו אני חרתטי (ככה כותבים את זה ?) על החלון בלי בעיה עם ה- דמוי דרמל שיש לי יצא חבל על הזמן :smoke:זה חרטתיתן תמונות
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר דיברתי עם אורן ועכשיו הבנתי למה המארז עולה כל כך הרבה יותר מאצל הדובים!!!חוץ מזה שהמאווררים הרגילים הם שלוש פינים בול ברינג... במקום סלייב ברינג אצל הדוביםאני מקבל בצד הדלת מאוור 92 מ"מ enermax כנראה שקוף (יש מאווררי אנרמקס לא שקופים?) !!! ו... אני יכול לבחור דלת למארזשחורכסוףכחולאפור וכו
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מת לתת תמונות אבל אין מצלמה דיגטלית או סורק עכשיו אני מתכנן לשים מערך של לדים מתחת לחלון שיבליט את החריטה איזה שביזות חרטתי הפוך (המחשב היה בחנות והדלת בבית) ועכשיו הדרקון עומד על הראש חפיף אני יחליף את החלון בחדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.