עבור לתוכן

חלומו של אדם - Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER + חלון

Featured Replies

פורסם

ולי הולך להיות אותו!!!!!!!!!

אההה!!!!!!!!

!!!!

!!!

!!!

רק בעיה אחת-אני מאוד רוצה לקנות אותו מזיגזאג, אבל זה עולה שם במאה שקל יותר מאשר אצל הדובים... ואני יכול לקנות את זה אצל הדובים ולקבל יחד עם זה גם hardcano 2 באותו מחיר כמו אצל זיגזאג...

עכשיו השאלה שלי היא כזו...

יש הבדל בין המאווררים של המארז בין הדובים לזיגזאג?

כי נראה לי שכן... אורן אמר לי משהו שיש שם מאווררים טובים כאלה שמתחברים לספק וללוח אם, ולא יודע היה הרבה רעש!! לא שמעתי מה הוא אמר... אז אני לא יודע עם הוא עשה פרסום למארז באופן כללי או למארז בזיגזאג...

וזה גם יסביר את תוספת המחיר :)

מישהו יכול להסביר לי את התסבוכת??

• תגובות 38
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשאל אותו שוב.

פורסם

בזיגזג מגיעים עוד 2 מאוררים , אין הבדל בסוג המאווררים

המארז קטלני דרך אגב, במיוחד עם החלון

פורסם

זה גם החלום שלי אבל מה לעשות (בעייה עם כסף)

דיברתי עם זיגי והם אומרים שאצלם המאווררים הם עם מתאם 3ל4 למאווררים בגלל זה ההבדל - שלחתי להם דואל והם ענו לי בגלל הפרש

המחירים

פורסם

דרך אגב אתה יכול להזמין אותו עם מנורה אצל הדובים

תראה איזה יופי

http://www.chieftec.com/products/USB/Light.htm

אוף נמעס לי אני גם רוצה !!!!!!!!!!!!!!! :jump:

פורסם

יש אפשרות שהמארז יגיע גם בלי חלון? כי לא כתוב כלום על זה בפנדה...

אגב, איך יכול להיות שהוא עולה בערך כמו ה-Enermax?? (הוא מאלומיניום, הוא אמור להיות הרבה יותר יקר...)

פורסם

אני אשאר עם האנרמקס המאסיבי שלי... ;D

פורסם
  • מחבר

אהה?

בזיגזאג זה מגיעה עם עוד 2 מאווררים, כאילו 6???? כי בדובים זה מגיעה עם 4 מאווררים

ומה המתאמים נותנים לי?

אם אני קונה בדובים אני יכול גם (בגלל הפרשי המכירים) לקנות לי איזה harcano 5 נחמד!

חוץ מזה שיש לי בעיה, אם אני קונה מזיגזאג אני יכול ללכת אליהם ואז הם יעשו לי חורים לעוד שני מאווררים שכבר קניתי מהם... אבל אם אני קונה מהדובים אין לי אפשרות כזאת ולי פשוט אין כוח\יכולת לעשות חורים על החלון בשביל המאווררים...

:-\

פורסם

בפנדה המארז מגיע רק עם שני מאווררים מאחורה (ככה לפחות אני קיבלתי אותו) את שני המאווררים מקדימה הוספתי לבד.

פורסם

בפלונטר מוכרים בלי חלון, אבל עם עוד מאורר

פורסם

לא !!!

רק עם חלון ועם מאוורר !!!!

פורסם

יא אלה אחרי היומולדת אני הולך לחגג לי קצת :> אולי אני ייקנה לי איזה Xeaser 2 שאוכל את כל המארזים :D

פורסם

יא אלה אחרי היומולדת אני הולך לחגג לי קצת :> אולי אני ייקנה לי איזה Xeaser 2 שאוכל את כל המארזים :D

למה? מה מיוחד ב XASER? חוץ מה HARDCANO והעיצוב הקיטשי והמבחיל

פורסם

יש אותו בארץ?

איזה אלומיניום או רגיל?

פורסם

ה XASER הוא רק מאלומיניום. אבל לבינתיים אין אותו בארץ, האמת היא שבקושי יש אוו בחו"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים