פורסם 2005 באפריל 120 שנים האם יהיה/יש המשך למשחק COMMAND & CONQUER Generals: ? ואני לא מתכוון לתוספת של גנרלס...... ד"א אם אין המשך אולי יש משחק שדומה למשחק הזה פשוט בין המשחקים הכפיים ביותר ששחיקתי בהם...... תודה ;D
פורסם 2005 באפריל 120 שנים נדמה לי שהיה משחק בתכנוןאבל לאחרונה 2 מתכנתים שהיו אחראים על פיתוח הסדרה עזבו את EA אז אני מאמין שהפרויקט יבוטל או בוטל כבר.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אכן הוכרז בתחילת השנה שהם עובדים על ההמשך בגלוי, אבל היו בעיות מאז, אז יתכן ויהיה עיכוב בפרויקט... לגבי משחק דומה, יש את ACT OF WAR שיצא החודש ואומרים דברים טובים עליו.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים הפרויקט כרגע בהשהיה לאחר עזיבת המפתחים... בכל מקרה אני ממש מאוכזב ממה שקרה לווסטווד, לא יפה לעשות ככה לחברה..שאי איי יפשטו את הרגל או משהו ויעשו לכולנו טובה
פורסם 2005 באפריל 120 שנים EA אכן מעצבנים, שכן הם שולטים באחוז גדול מאוד של חברות המשחקיםאפילו שבדר"כ מה שהם עושים זה לקנות חברה אבל נותנים לה להמשיך לפעול בעצמהכמו westwood למשל שהם קנו שהמשיכו לפתח את C&Cאבל אני חייב להודות שלא אהבתי לאן שהם לקחו את C&C בשנים האחרונות, RA2למשל היה הרבה הרבה יותר טוב לדעתי ואני באמת מקווה ש-act of war החדש שווה משהוואני לא חושב שEA יפשטו את הרגל לעולם, במיוחד לא עם הסימס המ*דיינים האלה...
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אני וחבר שלי שונאים את EA איך הולך להם כזה טוב? משחקי ה פיפא והסימס שלהם מחזיקים אותם טוב
פורסם 2005 באפריל 120 שנים EA היא חברת התוכנה החימישית בגודלה בעולם.. למרות שהם מנהיגים תנאים לא הכי הוגנים לעובדים שלהם. יש להם הרבה סיבות להצלחה.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים תעשו לי טובה,אני זוכר ש GENERALS היה בתכנון זה היה ידוע ש westwood פשטו את הרגל,וכולם אמרו "בחחחח EA בטח יהרסו"....והנה,ה C&C הכי טוב.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים תעשו לי טובה,אני זוכר ש GENERALS היה בתכנון זה היה ידוע ש westwood פשטו את הרגל,וכולם אמרו "בחחחח EA בטח יהרסו"....והנה,ה C&C הכי טוב.לדעתי הC&C הטוב ביותר הוא המקורי. (כמובן שגרסת GOLD שלו עדיפה)אגב, לא הרבה אנשים יודעים את זה, אבל אפשר לסיים אותו בכמה דרכים עם הGDI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.