פורסם 2005 במרץ 3120 שנים שלום קיימת ברשותי תוכנה בשם PCBOOK שע"י תמונות בליווי קטעי הסבר מסבירה על חלקי המחשב .התוכנה מאוד טובה ומעניקה לי ידע רב אך תוכנה זאת מעודכנת למעבדים של 400 מגה הרץ ולזכרונות SDRAM מה שמעיד בהחלט על התישנותה של התוכנה.השאלה שלי היא האם אתם מכירים תוכנה/אתר/מצגת מהסוג הזה שהיא יותר מעודכנת אשמח מאוד לקבל מכם תשובות חיוביות. אני מעוניין כמובן בתוכנות חינמיות כך שאל יעלה על דעתכם לתת לי משהו שאינו חוקי.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אתה לא צריך תוכנה חדשה, שתראה לך תמונות של רכיבים מעודכנים יותר, הרי הבסיס עצמו לא ממש השתנה.ברגע שאתה לומד את הבסיס (גם אם הוא על פנטיום 2), ובנוסף גם מתעדכן בפורום ובחדשות על רכיבים חדשים, אתה מסודר.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים כנ"ל ^^^^^^^^^^^^^^^בעיקרון הבסיס נשאר אותו דברלוח אם שעליו מורכב המעבד... כרטיס מסך...כרטיס קול...ארד-דיסק...ספק כוח אחרי שתדע מה התפקיד של כל חלק ואיך הוא נראה תתעדכן בפורום על החידושים האחרונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.