עבור לתוכן

אל-על והחרדים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חרדים = מפגרים.

מה קיבינימאט איכפת להם תגידו לי?!

מה איכפת להם אם מטוסי על-אל יטוסו בשבת?!

מה איכפת להם שאטובוסים ינסעו בשבת?!

מה איכפת להם שרכבות ינסעו בשבת?!

מה איכפת להם שחנויות יעבדו בשבת?!

מה איכפת להם שיהיו חנויות לא כשרות?!

מה איכפת להם איך בנות מתלבשות?!

מה איכפת להם בכלל?!?!?!?!?!!?

עכשיו אני חושב על זה ופשוט אין לי מושג. :nixweiss:

Strenght & Honor

אני אומר לכם מה אכפת להם

לרוב השפוי אכפת שעושים את זה מול העיניים שלהם , אם תתנו להם לחיות בצורת החיים שלהם בבתים שלהם ואתם תחייו בצורת החיים שלכם בבתים שלכם , לא תהיה להם בעיה

הבעיה הגדולה היא עם מנהיגי הדת , הם יודעים שדת זה אחלה דרך להשיג יתרון פוליטי, והם מנצלים את זה עם הדרישות המוגזמות שלהם

• תגובות 37
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממש רציתי להכנס לעניין הזה-רציתי יותר לדבר על המשפט "משמע שכולם צריכים להיות חילוניים ולא להאמין באלוהים"

זו משימה מעט קשה לשכנע את כולם להיות חילוניים.

מה שרשמת זו הנקודה שאני עומד נגדה. תסתכל, כפי שאתה רוצה שכולם יהיו חילונים גם החרדים רוצים שכולם יהיו דתיים.

גם אתה וגם הם לא תהססו להשתמש בכל אמצעי כולל כפיה דתית אצליהם, והפרדת הדת מהמדינה אצלך על מנת להפוך אחד את השני למאמינים בדת (או בפילוסופיה במקרה שלך) שאתם מאמינים.

אני אומר שצריך ללכת על פי שיטת חיה ותן לחיות. כפי שהם לא יעצרו את אורח חיינו ויתפשרו בדברים מסויימים, גם אנחנו צריכים לתת להם לחיות באמונה שלהם

טוב נו...

עכשיו אני דיי יפחיד את כולכם אבל תצטרכו לחיות עם זה.

אם העם בחר מנהיג חילוני משמע שכול הדתיים צריכים לעוף מהכנסת-דיי פשוט.(חוזרים לימי רומא בל ככה זה צריך להיות)

צריך להיות איש אחד חשוב ומסביבו צריכים לשבת האנשים שתומכים בו ב100% - כול 4 שנים צריכים לעשות הצבעה הוגנת שבה יבחרו מנהיג חדש שעל המנהיג הזה יתבסס השלטון החדש ובשלטון הזה צריכים עוד פעם להיות 120(לא משנה כמה)אנשים שיתמכו בו.

איזה פריק אני ;D - אבל בזה אני מאמין.(או שפשוט ראיתי היום יותר מידי "גלדיאטור" ;D)

Strenght & Honor

פורסם
  • מחבר

ייופי, אז עכשיו אתה גם רוצה להפוך אותנו לדיקטטורה

פורסם

חרדים = מפגרים.

מה קיבינימאט איכפת להם תגידו לי?!

מה איכפת להם אם מטוסי על-אל יטוסו בשבת?!

מה איכפת להם שאטובוסים ינסעו בשבת?!

מה איכפת להם שרכבות ינסעו בשבת?!

מה איכפת להם שחנויות יעבדו בשבת?!

מה איכפת להם שיהיו חנויות לא כשרות?!

מה איכפת להם איך בנות מתלבשות?!

מה איכפת להם בכלל?!?!?!?!?!!?

עכשיו אני חושב על זה ופשוט אין לי מושג. :nixweiss:

Strenght & Honor

אני אומר לכם מה אכפת להם

לרוב השפוי אכפת שעושים את זה מול העיניים שלהם , אם תתנו להם לחיות בצורת החיים שלהם בבתים שלהם ואתם תחייו בצורת החיים שלכם בבתים שלכם , לא תהיה להם בעיה

אז עכשיו אנחנו אשמים?

תראה, זה לא שאנחנו בכוונה באים ועושים להם את זה בכוונה מול העניים.

אם הם לא רוצים שיעברו בשכונות שלהם בשבת עם תחבורה ציבורים, סבבה, לא יעברו. אבל קיבינימאט, למה להשבית את כל התחבורה הציבורים בארץ?!

חוץ מזה, הם לא שמעו על "חיה ותן לחיות" ?!

פורסם

ייופי, אז עכשיו אתה גם רוצה להפוך אותנו לדיקטטורה

אני בטוח שאתה יודע שמה שאמרתי זה לא דיקטטורה-זה מאוד דומה לשלטון שיש לנו עכשיו,פשוט אם יותר מגבלות על הצד הנגדי(אם זה ימין או אם זה שמאל)

לא יפה שמחקת-זה נראה כאילו אני דפוק שמצטת איזה רוחות. ;D

Strenght & Honor

פורסם

עזבו שטויות, אנרכיה - זאת התשובה.

פורסם

אני לא רוצה לפגוע באיש פה.. יעזור מאוד מאוד אם לפני שתפתחו את הפה (או תאמצו את היד) תלמדו קצת, תקראו קצת ותחשבו קצת (או הרבה).

ומעתה אני מציע לשקול טוב טוב מילים! ובמיוחד כל השמשתמעת ממנו הסתה.

פורסם
  • מחבר

אז עכשיו אנחנו אשמים?

תראה, זה לא שאנחנו בכוונה באים ועושים להם את זה בכוונה מול העניים.

אם הם לא רוצים שיעברו בשכונות שלהם בשבת עם תחבורה ציבורים, סבבה, לא יעברו. אבל קיבינימאט, למה להשבית את כל התחבורה הציבורים בארץ?!

חוץ מזה, הם לא שמעו על "חיה ותן לחיות" ?!

לא אחנו א אשמים, פשוט את החלק השני הייתי עייף מדי בשביל לכתוב, אז הנה זה:

יש את המיעוט הקיצוני, שמונהג בידי קבוצה של פוליטיקאים (שקוראים לעצמם רבנים) והבעיה שהם מייצגים את הדת בישראל.

כל הכוח הפוליטי מתרכז אצל אותם קיצוניים ויש להם את היכולת להסית נגד החילוניות.

הרי מה אתה חושב שמלמדים ברשת החינוך של ש"ס ? איך לדעת לחיות עם החילונים? לא!

הם מלמדים איך לכפות עליהם את אמונתם! ולצערינו אנשים בולעים את הלוקש הזה.

פורסם

אני לא רוצה לפגוע באיש פה.. יעזור מאוד מאוד אם לפני שתפתחו את הפה (או תאמצו את היד) תלמדו קצת, תקראו קצת ותחשבו קצת (או הרבה).

ומעתה אני מציע לשקול טוב טוב מילים! ובמיוחד כל השמשתמעת ממנו הסתה.

לפעמים זה קורה לי(אחרי צפייה ב Gladiator ;D)

אבל חזרתי למוטב.

פורסם

אין הם פשוט משתלטים על הכל (החרדים)

למה שהם בשכונות שלהם פשוט לא יעשו דברים בשבת, וניחו לשאר המדינה כן?

אם החנויות, וכל המשק היה פועל גם בשבת, המצב הכלכלי של המדינה היה הרבה פחות גרוע, תאמינו לי

אבל הדת שוב משתלטת על הכל!!!

ועוד בכלל הסתימות (מהמילה סתום) או האטימות של החרדים "לא להטיס את המטוס מלוס אנג'לס בשבת" מה הם עד כדי כך מפגרים? עד כדי כך הראיית עולם שלהם צרה?

פורסם

נו, תפסיקו כבר!

הם לא צרי עין ולא נעליים, הם דואגים לאינטרסים שלהם, בדיוק כמו שהם צריכים.. ואם זה אומר לדאוג שחברה שמציגה את עצמה לקהל החרדי\דתי

בתור חברה שלא מטיסה נוסעים בשבת אז הרי שהמפלגות הדתיות (כשם שהציבור שלהם רוצה שידאגו לאינטרסים שלהם) צריכות לדאוג שאל-על יעמדו מאחורי הדברים שלהם ולא יטיסו בשבת, זהו נקודה .

פורסם
  • מחבר

נו, תפסיקו כבר!

הם לא צרי עין ולא נעליים, הם דואגים לאינטרסים שלהם, בדיוק כמו שהם צריכים.. ואם זה אומר לדאוג שחברה שמציגה את עצמה לקהל החרדי\דתי

בתור חברה שלא מטיסה נוסעים בשבת אז הרי שהמפלגות הדתיות (כשם שהציבור שלהם רוצה שידאגו לאינטרסים שלהם) צריכות לדאוג שאל-אל יעמדו מאחורי הדברים שלהם ולא יטיסו בשבת, זהו נקודה .

נכון, אבל בפרשת אל-על מדובר בהליכה עיוורת אחרי אותו עקרון.

פורסם

נו, תפסיקו כבר!

בתור חברה שלא מטיסה נוסעים בשבת אז הרי שהמפלגות הדתיות (כשם שהציבור שלהם רוצה שידאגו לאינטרסים שלהם) צריכות לדאוג שאל-על יעמדו מאחורי הדברים שלהם ולא יטיסו בשבת, זהו נקודה .

מה?!

איזה אינטרס יש להם להשבית את כל הארץ בשבת?!?

פורסם

בדיוק כמו שאתה מאמין שרוצחים שייכים לכלא ככה הם מאמינים שכופרים צריכים לתקן דרכיהם..

האינטרס שלהם זה טוב לב, וביאת המשיח.

פורסם

רוצחים שייכים לכלא מכיוון שהם גורמים נזק לאנושות, איזה נזק לעזעזל גורמים ה"כופרים" ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים