עבור לתוכן

ביטול סיסמת ה-BIOS

Featured Replies

פורסם

קיצרתי את הגמפר של הסוללה בלוח ובעוד הגמפר מקוצר המחשב נדלק, האם יתכן שזה גרם לקצר בלוח? כיון שמאז יש לי בעיה שהמחשב לא נדלק תמיד בלחיצה הראשונה על אף שהכל עובד אין דבר על המסך וגם לא נשמע הביף של האתחול ואז אני צריך לכבות ושוב להדליקפעם ופעמים נוספות ואז מערכת ההפעלה עולה?

כמו-כן לאחר הביף הרגיל של האתחול יש עוד שנים קצרצרים- מה זה אומר?

אני רוצה לציין שהמחשב עולה בסופו של דבר ועובד בסדר.

פורסם

איך בידיוק קיצרת? ומה הקשר לסיסמא של הביוס?

פורסם

למה עשית את זה כאשר המחשב היה מחובר למתח? אנשים צריכים לדעת כבר שכל הלוחות מהשנים האחרונות (תקן ATX) מקבלים תמיד מתח מהספק, כל עוד הוא מחובר לרשת החשמל.

ולבעיה - למרות שעשית את זה כך, לא צריכה להיות בעיה לדעתי, אלא אם כן קיצרת מעגלים נוספים בלוח בטעות. נסה לטעון את ערכי ברירת המחדל ב BIOS ותראה האם הבעיה חוזרת. אם כן - ייתכן שקיימת בעיה בלוח.

נסה גם לשלול בעיה בכפתור עצמו ע"י קיצור 2 הפינים המתאימים ידנית (מומלץ ביותר בעזרת כפתור חיצוני, או מחבר/ג'מפר עם 2 חוטים שניתן לקצר במרחק בטוח מהלוח). אם הכפתור הוא לא הבעיה - זה רק מחזק את הסבירות שהבעיה היא בלוח.

אם כלום לא עוזר ואכן יש לך בעיה בלוח, ובמידה ויש לך אחריות על הלוח - נסה לנצל אותה.

פורסם

ניראה לי שדפקת את הביוס שלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים