עבור לתוכן

התחברות לאינטרנט-קיימת תשתית אך זה חסום ברמת התוכנה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי האתר

אני נמצא במוסד מסויים שיש ברשותו חדר מחשבים עכשיו יש שם אפשרות מבחינה  תשתית לגלוש באינטרנט אבל ברמת התוכנה אין שם אפשרות מכיון שמנהל הרשת חסם את האפשרות הזאת(אי אפשר להכנס בלוח בקרה לרשת בגלל זה)...עכשיו הכל מתחיל מכך שמישהו מהחדר שלי תותח מחשבים(חומרה בעיקר)  אני רואה אותו נכנס לחדר מחשבים יושב שם ומתחיל להכנס לרגדיט מוחק ערכים מוסיף כמה נכנס למנהל התקנים ויכול להיות שעוד כמה מקומות(הסתכלתי ממש בחטףבגלל שהוא לא מעוניין שאני ידע את הדרך.)...

ופתאום יש אינטרנט ובקיצור הוא הצליח להשיג גישה לאינטרנט ואני יושב בצד ומקנא,עכשיו לפני שהוא הולך הוא עושה ריסטרט למחשב ואז יש כרטיס Megic card

שמחזיר את המחשב למצב הקודם כך שאין לי שום סיכוי לדעת מה הוא עשה.

עכשיו בבקשה מכם חברי האתר תנסו לומר לי מה אני צריך לעשות בשביל להשיג גישה לאינטרנט.

מדובר במחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 98 ללא כונן דיסקים כך שאני לא יכול להעזר בזה.

בבקשה תעזרו לי התתחננתי אליו כמה פעמים לגלות לי והוא לא מוכן.

פורסם

יש לי אתגר בשבילך

אני יודע שזה קשה לך אבל אם תקרא לאמא היא תעזור לך

קרא את חוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

אני יודע אני יודע..........

זה הודעה ראשונה שלי שאני עובר על חוקי הפורום במודע וכל זאת על מנת שזה לא יראה עוד תראד של מתחיל "התחברות לאינטרנט" ושהאנשים שאני מעוניין שיכנסו לתראד הזה אכן יכנסו והנה אם אתה נכנסת אני חושב שהצלחתי....

בכל אופן אני ישנה את הכותרת.

פורסם

אתה עובר על 3 חוקים ועוד יש לך את החוצפה להגיד שזה בכוונה?

גם דאבל פויסטינג

גם כותרת לא חוקי

וגם תוכן לא חוקי - מה שאתה עושה זה פריצה למחשב וזה פאקינג לא חוקי

פה לא תקבל עזרה.

פורסם
  • מחבר

שום פריצה אל דאגה............

מנהל הרשת חסם. אבל מטעם המוסד אין בעיה עם זה.

בכל אופן הכותרת תוקנה ,בקשר לדאבל פוסטינג שלחתי כבר לMILC INK בהודעה פרטית שיסיר את התראד השני (לפני ההודעה שכתבת עכשיו.).

וחוץ מזה גם הקבלת נתיב לאינטרנט מתבטלת ישר יחד עם כיבוי המחשב ,והמחשב חוזר לקדמותו

פורסם

אז לך לאחראי על המוסד שיפתח לך את זה

ברגע שמישהו חסם ביטול החסימה הזאת היא פריצה למחשב לא משנה כמה תירוצים תמציא לזה

פורסם
  • מחבר

עיקר המטרה שלי היא לדעת איך הוא עשה זאת בעניין האינטרנט זה פחות מפריע לי מכיוון שאני יכול לגלוש מהבית.

אני פשוט כבר חושב על זה המון זמן איך הוא הצליח לקבל גישה לאינטרנט דרך הרשת.

אני אפילו אשמח לקבל תאורטית איך הוא הצליח לקבל גישה ללא כל הסברים מעשיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים