פורסם 2002 ביולי 923 שנים אני מקבל כסף על התעודה והיום הולדת ........בלי דמי כיס , אבל כסף לבילויים אני מקבל .בינתיים אני חוסך , לא יודע מה אני אעשה עם הכסף אבל אני אחסוך .
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אני עובד כאב בית בקיטנהלא מקבל דמי כיס אבל כשאני מבקש אז הם נותנים (כמובן שלא בסכומים גדולים.. 100 פה 100 שם..)
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אני עם 10,000 שקל מהברמיצווה שהיתה לי הסתדרתי (בלשון המעטה ) רק? מזל שיש לי קרובים עשירים ;D
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אויייי פפלאייך חביבים, הפסקתי לקחת כסף מההורים שלי בגיל 14, תתחילו לעבוד וקשה, אין כבר איפה לבלות בחופשים.יאללה WORK WORK!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר שקט זקן ;D אתה כבר עברת ת'18 לא? (צבא עניינים) תודה על התגובות! keep them coming!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אני לוקח כסף מההורים וגם מדמי כיס.בזמן האחרון אני לא לוקח מההורים כי המצב במשק קשה ואבא שלי עצמאי אז......נכון שאם אני יבקש מהם כסף הם יתנו לי אבל אני לא רוצה.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים כשאני הייתי בן 18 ומטה... לא היה לי כסף, וההורים לא נתנו לי. אז הכסף שנשאר מהעבודה בקיץ אחרי לימודי נהיגה\פסיכומטרי\וכ"ו (כל פעם היה משהו לעשות עם הכסף) היה צריך להספיק לשנה.הבילויים : מצטרפים לחבורה של רוסים ששותים וודקה... או מסיבות שיש לפעמים בחינם מטעם המתנ"ס או בית הספר..לטיולים שנתיים של תיכון באתי עם 20 ש"ח .מודינג: אח שלי עבד בקיץ בשביל לקנות סאונד בלאסטר...עכשיו בגלל הטרד הזה יש לי פלאשבקים מהילדות הדפוקה שלי... :'(
פורסם 2002 ביולי 923 שנים הבילויים : מצטרפים לחבורה של רוסים ששותים וודקה... נכון ביותר-כי אלקסנדרוב עולה רק 13 שקל!Strenght & Honor
פורסם 2002 ביולי 923 שנים הבילויים : מצטרפים לחבורה של רוסים ששותים וודקה... נכון ביותר-כי אלקסנדרוב עולה רק 13 שקל!Strenght & Honorאלקסנדרוב זה חרא, פינלנדיה זה וודקה טובה
פורסם 2002 ביולי 923 שנים כן אבל היא עולה יותר מידי - אני לא צריך איכות,אני צריך להתמסטל טוב ומהר.Strenght & Honor
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אויייי פפלאייך חביבים, הפסקתי לקחת כסף מההורים שלי בגיל 14, תתחילו לעבוד וקשה, אין כבר איפה לבלות בחופשים.יאללה WORK WORK!אותו הדבר פה. צודק חלקית רוקי, זה לא כבר, זה אף פעם לא היה. :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.