עבור לתוכן

איך בודקים פיקסלים שרופים במסך LCD?

Featured Replies

פורסם

יש לי LCD של LG הייתי רוצה לדעת איך בודקים פיקסלים שרופים תודה

פורסם

תסתכל באיזה סרט או תשחק באיזה משחק ותשים לב אם יש על המסך נקודות קטנות שאינן משנות את צבען. נקודות אלו נקראות פקסלים שרופים.

פורסם

כמעט בטוח שהוא לא יצליח להבחין בפיקסלים שרופים בזמן משחק או סרט( :screwy:)

תוכנה מעולה שבודקת אם יש לכם פיקסלים שרופים במסך - MonitorTest.

פורסם
  • מחבר

שלום עשיתה את הבדיקה עם התוכנה אני מבין שיש שרופים מה אתם אומרים שווה להחליף עם אני לא מרגיש את זה העם זה פוגע באורך חיי המסך?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הנקודות הלבנות האלה הם לא פיקסלים שרופים

זה פשוט מה שנשאר מהכתובית "Evaluation Copy" אחרי שהריבוע הלבן עבר על חלק ממנה (הנקודות זה החלק העליות שהריבוע הלבן העליון לא עבר על החלק הזה)

פורסם
  • מחבר

אז איך אני אמור לדעת מה הפיקסלים השרופים?

פורסם

בטוח שלא עם פרינט סקרין :s07:

פורסם
  • מחבר

איזה פרינט סקרין על מה אתה מדבר בתוכנה איך אני רואה אותם?

פורסם

התכוונתי שאין טעם שתביא לפה פרינט סקרין כי לא נוכל לעזור לך

אתה פשוט צריך להסתכל על המסך ואם אתה רואה נקודות חשודות אז כניראה שהן שרופות

פורסם
  • מחבר

אה התוכנה לא אומרת לי את מיספרם אחרי הסריקה

פורסם

תוכנה מעולה שבודקת אם יש לכם פיקסלים שרופים במסך - MonitorTest.

תוכנה מאוד לא אינטואיטיבית. לא ברור למשתמש הפשוט מה חצי מהבדיקות אמורות בכלל לבדוק...

מישהו מכיר איזו תוכנה קטנה שלא דורשת התקנה והיא פשוטה יותר?

אפילו סתם משהו שמציג את כל המסך בשחור, לבן, אדום, ירוק וכחול יכול להיות פתרון סביר.

פורסם

אה התוכנה לא אומרת לי את מיספרם אחרי הסריקה

מקום טוב להתחיל בו:

תתמקד ב-5 הבדיקות שמראות את כל המסך בשחור, לבן, ירוק, אדום וכחול.

תסתכל טוב טוב במסך ותראה אם יש נקודה שיש בה צבע שונה, בד"כ צבע אחד קבוע (למשל, נקודה שהיא תמיד אפורה, לא משנה איזו בדיקה אתה מריץ, אבל גם יכול להיות נק' בצבע שונה ממה שהיא אמורה להיות).

פורסם
  • מחבר

עזבו אני פורש זה קשה מדי

פורסם

תוכנה מאוד לא אינטואיטיבית. לא ברור למשתמש הפשוט מה חצי מהבדיקות אמורות בכלל לבדוק...

מישהו מכיר איזו תוכנה קטנה שלא דורשת התקנה והיא פשוטה יותר?

אפילו סתם משהו שמציג את כל המסך בשחור, לבן, אדום, ירוק וכחול יכול להיות פתרון סביר.

אתה מדבר ברצינות? אפילו אחותי הקטנה תוכל להפעיל את זה...

מה יכול להיות יותר פשוט מללחוץ על כפתור שמפעיל בדיקה ואז מעביר רקעים בצבעים שונים?

"לא ברור למשתמש הפשוט מה חצי מהבדיקות אמורות בכלל לבדוק..." - פיקסלים שרופים? ::)

"אפילו סתם משהו שמציג את כל המסך בשחור, לבן, אדום, ירוק וכחול יכול להיות פתרון סביר" - אתה בדקת בכלל את התוכנה? זה בדיוק מה שהיא עושה.

תראו , נראה כאילו עשיתם את זה מסובך ממה שזה נראה , מה כבר יש להסתבך כאן? תפעילו את התוכנה , ואם תראו בזמן הסריקה נקודה כלשהיא , אז זה פיקסל שרוף.

פורסם

אתה מדבר ברצינות? אפילו אחותי הקטנה תוכל להפעיל את זה...

מה יכול להיות יותר פשוט מללחוץ על כפתור שמפעיל בדיקה ואז מעביר רקעים בצבעים שונים?

"לא ברור למשתמש הפשוט מה חצי מהבדיקות אמורות בכלל לבדוק..." - פיקסלים שרופים? ::)

"אפילו סתם משהו שמציג את כל המסך בשחור, לבן, אדום, ירוק וכחול יכול להיות פתרון סביר" - אתה בדקת בכלל את התוכנה? זה בדיוק מה שהיא עושה.

תראו , נראה כאילו עשיתם את זה מסובך ממה שזה נראה , מה כבר יש להסתבך כאן? תפעילו את התוכנה , ואם תראו בזמן הסריקה נקודה כלשהיא , אז זה פיקסל שרוף.

בתוכנה שאתה הצעת יש כל מיני בדיקות נוספות, ואם נראה לך שכל מה שזה בודק זה פיקסלים שרופים אז כנראה שלא רק אני, אלא גם אתה לא ממש הבנת את כל הבדיקות שזה עושה (רקע בצבעים משתנים לא נועדו לפיקסלים שרופים, אלא לבדיקות צבעים וכו', ובטח שתנועה לא נועדה לפיקסלים שרופים)

בכל מקרה, התוכנה ההיא באמת סבבה, ובאמת תודה שהצעת אותה, והיא יותר מקיפה ממה שאני רציתי (שזה בסדר), אבל היא דורשת התקנה (וזה קצת בעיה כשאתה בא לחנות ורוצה לבדוק שם אם במסך שאתה קונה עכשיו יש פיקסלים שרופים).

לכן, הנה אלטרנטיבה, שלא דורשת התקנה:

http://www.clubic.com/telecharger-fiche13934-dead-pixel-buddy.html

(ותלחצו על הכפתור שכתוב עליו: Télécharger)

כאמור, היתרון היחיד הוא שלא צריך להתקין ואפשר להריץ את זה שניה אחת בחנות כשקונים את המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים