פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אני אומר להפוך את זה לתארד הצעות מה לעשות מחר.... שכל אחד יציע מה שעולה לו בראש לעשות מחר! כי יש כאן הרבה שאין להם
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אם הייתי גר בבניין באחת הקומות הגבוהות בעיר גדולה הייתי פשוט מוריד לאנשים ביצים בראש.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אם הייתי גר בבניין באחת הקומות הגבוהות בעיר גדולה הייתי פשוט מוריד לאנשים ביצים בראש. חייב לציין שזה רעיון טוב
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר אם הייתי גר בבניין באחת הקומות הגבוהות בעיר גדולה הייתי פשוט מוריד לאנשים ביצים בראש.אבל כל הקטע ב-1 באפריל זה למתוח מישהו, לזרוק ביצים זה ביום המים
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר חחח,זה כלום, חבר שלי זרק על זקנים, דינמית!!! כן ואת הדינמיט הוא קנה במכולת.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים נופ, הוא רוסי משוגע, הוא מסוגל, הוא יכול לזורק לבן אדם, מסך של מחשב, על הראש.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר נופ, הוא רוסי משוגע, הוא מסוגל, הוא יכול לזורק לבן אדם, מסך של מחשב, על הראש. אתה יודע מה זה דינמיט בכלל? אם הוא אידיוט לא נראה לי שהוא ישיג דינמיט
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים דינמיט עלאק..עם היה זורק עליה דימניט עם היא היתה יוצאת חייה קבל 10000 מיליון דולר ממני אישי....ולא יודע מה נעשה נראה כבר מה החברים מתכננים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.