עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בית ממוחשב..

Featured Replies

פורסם

ראיתי לפני כמה זמן בערוץ האינטרנט וההי טק (עכשיו game one) , שכתבו על איזה קהילת אנשים באינטרנט שהתחביב שלהם זה לחבר את המחשב למערכת חשמל ולעשות בעצמם למעשה מין בית חכם.

השאלה שלי אם מישהוא מכיר אתר אינטרנט או קהילה כזו או שיצא לו לגלוש באתר שמסביר איך לעשות בית חכם עם המחשב ?

פורסם

ראיתי לפני כמה זמן בערוץ האינטרנט וההי טק (עכשיו game one) , שכתבו על איזה קהילת אנשים באינטרנט שהתחביב שלהם זה לחבר את המחשב למערכת חשמל ולעשות בעצמם למעשה מין בית חכם.

השאלה שלי אם מישהוא מכיר אתר אינטרנט או קהילה כזו או שיצא לו לגלוש באתר שמסביר איך לעשות בית חכם עם המחשב ?

יש ערוץ כזה בכלל? :-\

פורסם

הכל אפשרי, מלהדליק את המנורה בעזרת כפתור במקלדת, דרך הקרנת הסרט האהוב עליך [כולל הדלקה של המקרן+DVD+רסיבר] בעזרת פקודת קול ככה סתם בחלל החדר, ועד כיבוי האורות בחדר כיבוי הטלוויזיה ונעילת הדלת הראשית כשהמערכת מזהה שנכנסת למיטה...

אבל זה תלוי ביצירתיות שלך ובעיקר בכמה כסף יש לך (וברוך השם, אתה צריך הרבה בשביל זה).

אני לא חושב שתמצא אתר שמסביר "איך לעשות בית חכם עם המחשב", כי זה לא בדיוק כמו "איך להפוך את המחשב ל-PVR"...

פורסם

אני זוכר איזה אחד בנה אתר כזה... שאתה שולט לו באור של הבית .. הוא חיבר מצלמות לכל החדרים ויכלתה לישלוט לו באור של הבית זה היה פשוט ענק...

פורסם

חבר שלי עושה משהו דומה. אני לא יודע בידיוק מה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.