פורסם 2005 במרץ 3020 שנים מה הקטע לכתוב משחקים שבוטלו? הסיכוי שהם יצאו שואף לאפס, אז אין ממש טעם לחכות להם(לא שיש לי משהו נגד מאפיה ואני באמת מקווה שיצא מאפיה 2)הוא לא ממש בוטל הוא אפילו לו הוכרז בצורה כזו או אחרתהסוף של מאפיה (לכאורה) לא משאיר סיכוי להמשךאבל בכל זאת יש השתוקקות למשחק האגדי הזה
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים אגדות שמגדות GTA SA מישחק השנה...אני בספק עם מאפיה 2 תגיע לגדול הזה...חח אפילו מאיפה 3 לא. :yelclap:ROCK STAR RULZZZ
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים אני הכי מחכה עכשיו ל GTA SA..אבל גם חיכיתי הרבה זמן ואני מחכה ל-SPLINTER CELL 3!
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים אה? על מה בדיוק מדובר?(אני לא מעודכן :) המקימים, כפי שאתה יודע או לא, של בליזרד נורת' עזבו לליון-הד(הסטודיו של פיטר מולינו/בלאק אנד וייט), ולאחרונה אחד מהמתכנתים הראשיים מונה כראש הצוות, עם כוונה למקד את הצוות במשחק אחד ההימור של גייםספוט היה דיבאלו 3
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^אם זה נכון, ואם זה באמת ייצא לפועל, זה יהיה המשחק המושלם ביותר בהסטוריה.
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים למרות שאין כמעט סיכויים לפי מה שהבנתי - Diablo 3.בתקווה ענקית אני גם מת כבר לראות אותו!וכמובן איך אפשר לשכוח את ה-gta: San Andreas
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.