עבור לתוכן

9800 פרו שפיץ!

Featured Replies

פורסם

למה אנשים פה מגזימים עם הדרישות מערכת של U3 ?

להזכיר לכם שהריצו את המשחק פעם ראשונה לפני איזה שנה ככה והוא רץ דיי חלק ומישהו זוכר איזה מעבדים או כרטיסי מסך טובים היו לפני שנה ?

דיי לאכול סרטים הוא יעבוד גם עם 6600GT וגם עם 9800P כמו שהFX5200 שלי מריץ HL2

ועובדה ששיחקתי נהניתי היה אפשר לזוז במשחק עצמו בלי תקיעות של הכרטיס רק הייתה בעיה של זכרון...

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז מתעלה על הנייר, בגרפים. שיהיה ::) עדיין, זה מוצר טוב יותר... בעלי 9800P וותיקים לא צריכים להרגיש מבואסים, כי הם נהנו מביצועים שקולים מרגע שרכשו את הכרטיס שלהם ואת המחיר הגבוה ששילמו עליו הם שילמו כדי להנות מאותם ביצועי פרימיום כשה-6600GT עוד היה רעיון במוחם הקודח של מהנדסי nVidia.

פורסם

אני מאמין שUnreal 3 זה ממש שטויות ממש הגזימו עם כל הקטע הזה..

זה בדיוק אותו סיפור כמו שהיה עם DOOM3 היו לו דרישות מפה ועד הודעה חדשה, ולבסוף הוא גם עבד על GF2 בLOW

אז אין שום סיכוי שUnreal3 יהיה כל כך משחק כבד..

ועם הRecommanded שלו זה כרטיס מסך עם 1 גיגה זכרון, זה פשוט לא הגיוני, עזבו שאין היום בכלל כרטיסים כאלה .. גם עם יהיה זה יהיה בעוד לפחות שנה כאשר הם יפרצו לשוק, ואני לא חושב שהיוצרים של U3 יחכו כל כך הרבה זמן בשביל להוציא את המשחק הזה.

ודבר נוסף הוא שעם באמת זה יהיה ככה אז הHIGH END של היום בקושי יצליחו להריץ את זה בLOW יש טיפה הבדל בין 1 גיגה זכרון ל256 .. לכן כל הדרישות האלה ממש לא הגיוניות ואני מאמין שזה יהיה בדיוק כמו DOOM3 .

פורסם

זה בדיוק הנקודה! "בעוד שנה"...

זה בערך הזמן שבו יצא המשחק...

אני למדתי שבמנועי האנריל יש הבדל די גדול בין ההגדרות... אני אישית לא מתכוון לשחק בו על פחות מההגדרות הנורמאליות (מדיום...) ואם יהייה לי מספיק כסף, אז אני מתכוון לשחק בו בהגדרות הגבוהות ביותר.

ואם אני זוכר נכון, דום יצא בערך חודש אחרי שיצא הכרטיס שיכול להריץ אותו בhigh....

פורסם

ההבדל הוא שאנריל 3 נקנה לאקס בוקס 2, ככה שגם אם לא יהיה לאנשים במחשב כרטיס כזה, כל מי שיקנה אקס בוקס 2 יוכל לשחק בו

לכן הם לא ממש מתאמצים להוריד את הדרישות שלו, זה טוב לכולם בתעשיה (חוץ מהצרכנים כמובן..) שמנוע כל כך כבד יוצא

פורסם
  • מחבר

אין ספק שה 9800פרו הקדים את זמנו

היום ה6600 מתחרה איתו עם טכנולוגיה שלפני שנתיים

ומעניין איזה כרטיס יזכרו בעוד שנה שנתיים

שהרי משחקים בתקופה של שלוש נים על הגדרות גבוהות

אין ספק שזה אחד הכרטיסים הטובים שיצאו אי פעם

לא רק מבחינת יכולת אלה גם מבחינת ההספק שעיין עומד לו אחרי שנתיים

פורסם

גם בעוד שנה אף אחד לא יהיה מספיק מטומטם בלשון המעטה לחתוך לעצמו נתח שוק כה גדול של כרטיסי mid ואין שום טעם שיווקי או ריווחי להוציא משחק לנתח שוק כל כך קטן בעלי כרטיסים מפלצתיים אז תרדו לעם ותחשבו בהגיון מה הטעם לבזבז מליונים בלי לראות שם תמורה שהיא

פורסם

לפי דעתי ל-9800 פרו מגיע הרבה יותר כבוד מאשר ל-6600gt הבדל הביצועים בינהם לפי דעתי לא שווה השקעה נוספת מאחר שברגע שאחד מהם מדרדר השני (6600gt) ידרדר גם ואם הוא לא ידרדר המשחק יהיה רחוק משחיק.........לדוגמא אני וחבר שלי הרצנו stress test בסי אס סורס והוא קיבלת כ-10-12 fps יותר ממני בבדיקה ולפעמים זה הצטמצם להבדל כח זניח שאתה חושב שזה כבר בגלל הטמפ.....

בקיצר long live 9800pro r360!!!!אגב יש לנו כמעט את אותה המערכת..

פורסם

לR360 ולR350 יש אותם ביצועים רק R360 נותן לך לאפרות לפתח את הכרטיס ל XT ע"י צריבת ביום וגם יש לך חיישן טמפ' (לא בכולם)

פורסם

איך אני מנצל את החיישן הזה?הוא לא מופיע לי

פורסם

אם הוא לא מופיע אז אין לך :bash:

פורסם

גם בעוד שנה אף אחד לא יהיה מספיק מטומטם בלשון המעטה לחתוך לעצמו נתח שוק כה גדול של כרטיסי mid ואין שום טעם שיווקי או ריווחי להוציא משחק לנתח שוק כל כך קטן בעלי כרטיסים מפלצתיים אז תרדו לעם ותחשבו בהגיון מה הטעם לבזבז מליונים בלי לראות שם תמורה שהיא

זה מה שנקרא דחיפת הטכנולוגיה קדימה, כמו שהיה עם UNREAL הראשון שעורר התפעלות ורמת גרפיקה ואיזורים פתוחים שלא נראתה לפני - גם אז אני זוכר שחשבתי ש Quake 2 זה הבסט של הבסט עד שראתי תמונות של Unreal ואמרתי יפה שלום ל  Voodoo RUSH  ... אני דווקא חושב שחברה כמו אפיק (או DE אני כבר לא יודע מי מפתח את המנוע ) יכולה להרשות לעצמה לקחת חלק בעיצוב דור העתיד של המנועים הגראפיים שכידוע Unreal 3 כרגע הוא רק מנוע ולא יהיה משחק שנקרא Unreal 3 ..

פורסם

לא משנה מה תגיד לא יהיה שום משחק שייצא בעוד שנה ואני מאמין גם שנתיים ש x800 xt pe לא יריץ הויכוח ממש מיותר

פורסם

לא משנה מה תגיד לא יהיה שום משחק שייצא בעוד שנה ואני מאמין גם שנתיים ש x800 xt pe לא יריץ הויכוח ממש מיותר

רוב הסיכויים שאתה צודק וגם השאלה היא איך זה יריץ ועל כמה אפיאס ועל כמה פרטים תיצטרך לוותר אבל (וזה אבל גדול) השאלה הגדולה האם הקפיצה תיהיה בתוכנה או בחומרה, למשל אני זוכר כשג'יפורס 2 יצא עם תמיכה ב T&L מבוסס חומרה כמעט שלא היה אפשר לשחק עם כרטיסי הדור ה"הקודם" שיצאו לפניו בשנהו כמו כמה כרטיסים של הרקולס וATI במשחקים שלא ניצלו את השיפור הזה בחומרה.. אותו דבר יכול לקרות גם היום.

מצד שני גם הסינכרון היום בין חומרה למשחקים למשחקים עצמם הוא הרבה יותר טוב ותחרותי מאי פעם..

פורסם

החיישן לא בהכרח לא קיים,הוא לא מופיע מכיוון שהביוס לא מאפשר אותו אני צריך לצרוב לו ביוס של xt ואז אם יש לי חיישן הוא יופיע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים