עבור לתוכן

9800 פרו שפיץ!

Featured Replies

פורסם

היה קונה 6600 בין 4 חודשים ומאיץ אותו טיפלה עדיף על כרטיס בין שנתיים שנתן כבר את הסוס :hat:

• תגובות 46
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש אנשים שמעדיפים ללכת על "בטוח" ולסמוך על כרטיס וותיק בעל ביצועים טובים מאשר כרטיס חדש ו"לא מוכר"...כל אחד והדעה שלו..

פורסם

היום באמת משתלם יותר לקנות 6600 GT אבל ההבדלים ביניהם זניחים.

ודרך אגב מי שחושב שה-9800 בדרכו להפוך ל כרטיס MID כל כך מהר שיזכור ש 9700 PRO הקשיש עדיין מריץ כמעט כל משחק על 1024X768

עם פילטרים(גם אם לא כאלו גבוהים)

נ.ב

כמובן שאני משוחד יש לי 9800NP 256BIT

פורסם

רק תשימו לב להצלחה האדירה שהייתה ל-ATI.

כרטיס (אמנם HIGH-END, אבל בכ"ז) בן... אממ כמה? שנתיים שלוש?

מתחרה בכרטיס שיצא לפני... כמה זמן? חודשיים-שלושה? אולי ארבעה חודשים עברו מאז.

אם כרטיס מהדור הישן מסוגל להתמודד עם כרטיסי הדור החדש ועוד להיצמד אליו, אמנם מאחורה, זה הישג - לדעתי.

ה9800P נותן פייט רציני, אולי הוא מפסיד, אבל בשביל הבדל של 15%, אני אומר לכם שה9800P פשוט יותר טוב.

עם טכנולוגיות של לפני שלוש שנים, הוא מתחרה בכטנולוגיות החדישות ביותר!

ונאמר כאן על כך שX800XTPE לא מריץ אנריל 3 על לאו -

נתעלם מכך שהוא לא מריץ את זה בכלל, אבל גם הלאו של אנריל 3 כופל את דום 3 פי כמה וכמה.

פורסם

לא תתלהב כל כך כשבקושי תצליח להריץ את אנריל 3 על לאו בלי פילטרים

... מחכה לקיץ כדי לעבוד, להרוויח ולקנות מחשב חדש בשביל המשחק הזה! :silly: אני כבר שנה מחכה לו :smile1:

אני רק מקוווה שיהיו כרטיסים שיוכלו להריץ אותו כמו שצריך ובמחיר הגיוני :-[ כי לפי הפרסומים, היום אין עדיין כרטיסים שמסוגלים להוציא לו את המיץ...

שורה תחתונה: להיום, גם R9600 מספיק, ומחר, גם ה6800 יהייה חלש... שונא את התקופות האלה שעוברים מדור אחד של מוצרים לדור הבא, ולא משתלם לקנות שום דבר :bash:

לקנות היום 64BIT לא משתלם, כי כשאינטל יכנסו לשוק, המחירים ירדו... לקנות כרטיס מסך שלא יוכל להריץ את אנריל 3 באסה.... DDR2 ???PCI-E??? עוד כמה חודשים אמור להיכנס סטנדרט חדש לזיכרונות, ואפיק הPCIE גם אמור לקבל שידרוג בקרוב...

פורסם

לדעתי הם סתם מגזימים עם האנריל 3 הזה..

למה להם להוציא מישחק ששום מחשב לא יוכל להריץ..

פורסם

לא תתלהב כל כך כשבקושי תצליח להריץ את אנריל 3 על לאו בלי פילטרים

6600GT לא יריץ U3 על שום דבר מעבר לLOW גם 6800 לא יריץ אותו על הגדרות סבירות.

פורסם

יוכלו להריץ אותו.. אבל לא בהגדרות המלאות... אולי חוץ משני 6800GT בsli...

פורסם

2 Ultra מריצים אותו על 30fps על הגדרות בינוניות-גבוהות ללא פילטרים, אל תצפו ממחשבים של אמצע 2004 להריץ משחקים מ2007.

פורסם

סורי על הבורות אבל מה זה אנריל לאו? ולמה x800 xt pe לא יריץ אותו?!!?!?

פורסם

אנריל זה מנוע גרפי שמוגדר כ"סוף הדרך!!!" בעוד כמה חודשים אמורה לצאת הגירסה השלישית שלו, שלפי הפירסומים, תידרש מערכת של מעבד 3GHZ, זיכרון של ג'יגה לבכרטיס מסך, ומהירות ליבה של 1GHZ (בערך... קראתי את זה לפני כמעט שנה...) לכרטיס מסך.

ל x800 xt pe יש את זה?

פורסם

גם לכרטיסים הבאים לא יהיו את הביצועים האלה הסיפור הזה נישמע לי קצת "מופרך"

פורסם

גם לכרטיסים הבאים לא יהיו את הביצועים האלה הסיפור הזה נישמע לי קצת "מופרך"

מסכים !

פורסם

לשם מה כל בעלי ה-9800P עדיין מנסים לשכנע את עצמם שהכרטיס שלהם יותר טוב מה-6600GT? ה-9800P שווק מלכתחילה כ-High-End. מה לעשות שהוא הזדקן וכיום, כרטיס Mid-End כדוגמאת ה-6600GT מתעלה עליו? בעוד X חודשים ל-ATI יהיה כרטיס Mid-End שיפיל את ה-6800U ללא בעיות וזה לגיטימי לחלוטין. לא צריך להיות נאמן לחברה כזו או אחרת, אלא לקנות את ה-best bang for the buck וכיום מדובר ב-6600GT בתקציב של 1200 ש"ח וב-X800XL אם התקציב כפול מכך.

פורסם

אתה כל כך לא צודק , שיהיה לך נסיון עם 9800פרו וקצת יותר מכמעט כל סוגי ה6600GT בשוק(PCIE\AGP\ALBATRON\LEADTEK\XFX\GIGABYTE)

אין הרבה הבדל ביניהם , וההבדל בביצועים בין 9800פרו ל6600GT איננו מורגש כמעט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים