עבור לתוכן

אני צריך הצעות למודים,איה אפשר למצוא את הכלים ואופן ההכנה

Featured Replies

פורסם

מה פרספקס יתן לו בעיגול כבלים?

פורסם

מי אמר שזה יעזור לו בעיגול חוטים? אמרו שזה יעזרו לו בחלון...

פורסם
  • מחבר

יודעים מה אני ידחה את זה לעוד כמה שבועות כי יש לי קבלים נפוחים ונוזלים על הלוח אם , וכבר תיאמתי אם משהו שמצאתי ב-TradeZone

אבל אני יכול לבוא רק שישי אז אני קונה את הלוח בשישי הזה וגם אני צריך זיכרונות ומארז כי יש לי מארז דרעק שלא שווה לעשות עליו מודינג

אולי אתם יודעים מי מוכר יד שניה במצב טוב וזול (משהו יפה) ואני צריך זיכרון 128sdram ואם אין זול אז 64sdram כי אין לי מספיק כסף

שהכל יהיה מוכן אני יקנה מעטפת כתומה לעיטוף הצמות של הספק וגם עיגול כבלי IDE אבל איך קוראים לדברים האלה שאני ידע?

תודה לכם,אני יודע שיש לי הרבה בקשות אבל רק עכשיו נכנסתי לקטע של המודינג ואני צריך מידע על חנויות כלים ויצרת מודינג (הכי חשוב)

פורסם

תגידו מה הקטע בכבלים נפוחים?

מה יש עליהם/בתוכם?

שמעתי משהו כזה פעם...

פורסם
  • מחבר

קבלים זה עיגולים קטנים שנראים כמו סוללה ויש בתוכם חומר נוזל וברגע שהקבל מתפוצץ מתנפח או נוזל אז זה גורם לכשל בלוח אם

לרוב תקילת הלוח והמעבד. הסימנים הם קפיאות פתאומיות תקיעות מהירות ירודה ועוד סימנים חשודים הצצים בפתאומיות

פורסם

תגידו מה הקטע בכבלים נפוחים?

מה יש עליהם/בתוכם?

שמעתי משהו כזה פעם...

כאן יש לך דוגמאות והסברים על קבלים מפוצצים/נוזלים.
פורסם

כי יש לי מארז דרעק שלא שווה לעשות עליו מודינג

כל הקטע זה לקחת מארז דרעק - ולעשות אותו יפה

או לקחת מארז יפה - לעשות אותו יותר יפה ;)

בהצלחה - אין שום סיבה שלא תעבוד על המארז שלך

(אפשר גם לקחת מארז ישן - ולהתאמן עליו.. - להכיר את הכלים וכו' , יעני מיני פרוייקט כזה..)

פורסם

בלי כלי עבודה מתאימים, קשה מאוד לעשות משהו. בשביל עיגול כבלים לא חייבים לחתוך אותם. לא חייבים לעגל אותם עד הספק, אפשר לעצור קצת לפני....

אם אתה רוצה להתאמן על מודינג כדי שתדע מה לעשות ואיך כשתהייה גדול, תתחיל להתאמן בצביעה- זה אחד החלקים הקשים ביותר במוד. נוזל לך הצבע, והלך הכל, מתקלף הצבע, עוד יותר גרוע... אחרכך תקנה דראמל ותתחיל להתאמן עליו.

טוב לראות שיש דור חדש של מודרים שבאמת מתעניינים בזה.

בהצלחה :)

פורסם

למה שלא יהיה?

אני גאה להיות דור חדש :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים