עבור לתוכן

7 ליולי - סקורפיונס בארץ!

Featured Replies

פורסם

ב7 ליולי - אחת מלהקות הרוק הגדולות בכל הזמנים (לטעמי לפחות), שתרמה לנו שירים אדירים כמו Rock You Like A hurricane, still loving you, send me an angel וכמובן האדיר מכולם WIND OF CHANGE, מגיעה לארץ להופעה חד פעמית בבלומפילד.

אני אישית מתכנן לרכוש כרטיס :)

• תגובות 31
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית מתכנן לרכוש כרטיס  :)

באמת מעניין כמה יעלה כרטיס.. אני מהמר על 400 ש"ח

פורסם
  • מחבר

מאוד מקווה שלא אבל להופעה מצומצת יחסית של כ12 אלף צופים, אי אפשר לדעת... :(

פורסם

מקווה שלא ימותו בשיבה טובה עד ההופעה :smile1:

פורסם

מה המקור לידיעה המשמחת הזאת?

פורסם
  • מחבר

בynet מוזכר שבאופן לא סופי הם עשויים להגיע.

אבל אבא אמר לי שהייתה מסיבת עיתונאים היום בערב והודיעו שהם יגיעו :)

פורסם

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איפה קונים כרטיס ??? אני אבקש מאבא שלי מקדמת יום הולדת

פורסם

ובעוד פחות משבועיים יש הופעה של שייגעצ בכפ"ס.

ואני מתערב שכרטיס יעלה פחות מ400 :).

מישהו מגיע?

פורסם

שייגעץ' זה לא פאנק, לך תראה את "ברוטל פולקה". פרטים אליי.

וסקורפיונס... בטח יגיעו. כמו ש-Cradle Of Filth הגיעו. להגיע לא הגיעו אבל כרתיסים לא שכחו למכור... חלילה. מה כן לפחות קיבלתי החזר כספי.

ואם כבר יגיעו - אדרבה, אני אתפס על משהו גבוה כי אין תקציב באמת, ואני מניחה שהכרתיסים יעלו הון ועוד חסר שגם כאן ימכרו יותר כרתיסים ממקומות...

פורסם

אני לא אמרתי שהם פאנק.

ולמי אכפת מה שייגעצ, כל עוד הם טובים.

אז להניח שאף אחד פה לא בא להופעה שלהם? :nono:

פורסם

Cradle Of Filth גועל נפש ! איך את יכולה בכלל לשמוע את הזבל הזה שלהם !.... אף מילה את לא מבינה מהם וכל קליף צריך לפחות 20 ליטר דם כי אם אין 20 אז הוא לא עובר את הסלקציה שלהם ...

אה מה גם שלפי דעתי הם ביטלו את ההופעה מהסיבה הפשוטה שקנו קצת כרטיסים, פאדיחות !! אבל באמת מי כבר שומע אותם בארץ אולי 1000 איש וגם זה יותר מידיי חחח

פורסם

יש בארץ הרבהיותר מ 1000.

אני לא ביניהם :)

פורסם

נו בעעע גם הם מצאו להם את מי להביא, חסר להקות נורמליות?

וגם כרטיס בטח יעלה הון!

פורסם

מה קשור להקות נורמאליות? אני לא יודעת מה אתה מגדיר כלהקה נורמאלית, אבל תראה לי להקה אחת שתרצה לבוא לפה. תבין, אף אחד לא "מביא" להקות, זה לא טובלרון מהדיוטי פרי, אם הם רוצים הם יבואו. אז כן, היה נחמד אם RAMMSTEIN היו באים למשל, הייתי שודדת בנק והייתי באה, אבל לא נראה לי שהם ששים לבוא לפה.

פורסם

משום מה באתר הרשמי שלהם אין שום אזכור להופעה בישראל :nixweiss:

אני לא מאמין שהם יגיעו :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים