פורסם 2002 ביולי 823 שנים ראיתי את ההודעה על היותר מידי תרדים אבל לא היה תרד כזהבעיר השניה יש מעסיק שהמיקום שלו נמצא בשירותיים הציבוריים והמשימה הראשונה שלו או השניה זה ללכת למקום שבו מתקנים מכוניות (קרוב למקום הזה) וברגע שאתה מגיע לשם זה מראה לכך חלון פתוח...מה לעשות?.. לתוך החלון ניסית לזרוק רימון לתוך החלון לעשות כונת עם סניפר לתוך החלון שום דבר לא עבד משיהו?? :-\
פורסם 2002 ביולי 823 שנים תכוון רימון לתוך החלון אם הצלחת אתה אמור לראות אש בפנים יצאו מלמטה 2 שוטרים והאיש שלך [ המטרה]תחסל את כולם !!! :AR15:[אני מדבר מנסיון כבר עברתי את המשימה הזאת ואני לא משתמש בקודים ]
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים הולך לקיוסק וקונה.תנסה להקריא לעבריינים את הבדיחות גם... זה בטוח יהרוג אותם.
פורסם 2002 ביולי 1723 שנים הולך לקיוסק וקונה. תנסה להקריא לעבריינים את הבדיחות גם... זה בטוח יהרוג אותם. :lol: :lol: אהבתי :lol: אתה ממש :AR15: אותי :lol:
פורסם 2002 ביולי 1923 שנים פי זה היה שלב מעצבן רצחחחחחחחחח !! אתה צריך לזרוק רימון לתוך החלון לאז לרדוף אחרי המטרה ולהרוג ! מקווה שעזרתי ~!~
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים מחבר תודה , הצלחתימה שאני עשיתי זה לפניי המשימה הבאתי בסביבות 4 מכוניות לאזור החלון וחסמתי כל יציאה מהמקום זרקתי רימון לתוך החלון הרגתי שתי שוטרים ונתתי לאיש שאני צריך לרצוח לנשסות לעבור מחסום של כמה מכוניות (שאני בניתי ;D) עד שכל המכוניות עולות באש והוא... מתפוצץ
פורסם 2002 ביולי 2023 שנים מחבר אני עושה את זה בבכל משימה שאפשר זה הרבה יותר מהנה לראות מישהו מנסה לעבור מחסום של 4 מכוניות בעוד שמכוניתו עולה באש ו... מתפוצצת ;D ;D ;D :jump:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.