עבור לתוכן

האימיול מנתק לי את האינטרנט!!!! בעיה למבינים בלבד!!

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה אני חדש פה שמעתי שיש פה אנשים ממש תותחים שיכולים לעזור לי אז אני באמת ישמח אם תעזרו לי

יש לי אימיול 0.45 של אימיול פרוז'ק עם WIN XP SP2 הורדתי את כל החומות אש למיניהם

אין שום דבר ברקע שיכול לתקוע לי את זה אלה אם אני לא יודע שהוא נמצא אבל לא נראה לי בכל אופן

אני מחובר על מהירות של 1.5 MB ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו אז בבקשה תשאלו העיקר שתעזרו לי בבקשה אני צריך את האימיול דחוף

פורסם

try reducing the number of connections and/or the MSS size ( www.dslreport.com )

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה הורדתי את זה ל 100 זה היה על 500 וזה עדיין לא עוזר

פורסם

איך שאתה פותח תחמור האינטרנט מתנתק?

ניסית גירסא אחרת או למחוק ולהתקין מחדש?

פורסם
  • מחבר

לא ישר איך שאני  פותח לוקח איזה 2 דקות בערך ואז זה מנתק לי את האינטרנט

ולא ניסיתי למחוק ולהתקין כי יש לי מלא הורדות שאני פשוט חייב להוריד ואני לא רוצה למחוק הכל

אבל מה שעשיתי זה התקנתי אימיול אחר ועדיין יש לי בעיה וזה מתנתק לי אחרי כמה דקות

פורסם

when emule is closed, move ALL the files from ..\emule\temp directory to another directory, run emule again, let it connect (you will see no transfers - thats ok), if it doesn't disconnect then it means one of the files is creating the problem - in that case you'll need to check and re-check by moving the files back till you find the problematic file.

good luck

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אני באמת ינסה זה נשמע הדבר בכי טוב שאמרו לי תודה

פורסם
  • מחבר

זה עובד אבל תגיד לי איך אני מחזיר את כל ההורדות הקודמות???

אני לא רוצה להוריד עכשיו הכל מהתחלה

פורסם

באיזה פורטים האימיול שלך עובד?

פורסם

like i said, if it works when all the files are gone, try moving the files back using some sort of a technique: move half of them @ a time, if everything is ok, move half of the rest to temp and try again, till you end up with the problematic file :)

good luck

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים