עבור לתוכן

משחקים לXBOX

Featured Replies

פורסם

למישהו יש המלצות בעיקר למשחקי מכות (בסגנון riday night round 2)?

פורסם

כל סדרת DEAD OR ALIVE

סדרת MORTAL KOMBAT

פורסם

SOUL CALIBUR II משחק מצויין.

בסגנון NIGHT ROUND אין הרבה אם בכלל כי זה אגרוף.

היחידי שאני יכול לחשוב אליו למרות שהוא לא ממש דומה לסגנון הזה, זה ה DEF JAM FIGHT FOR NY

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ואני אשמח גם להמלצות למשחקים מסגנונות שונים, פשוט התכוונתי בעיקר מכות.

פורסם

זו נקודה קצת חלשה של האקס בוקס, השלט שלו לא ממש טוב למשחקי מכות (פחות כפתורים וכולם אנלוגיים, לכן זמן התגובה לא משהו)

פורסם

זו נקודה קצת חלשה של האקס בוקס, השלט שלו לא ממש טוב למשחקי מכות (פחות כפתורים וכולם אנלוגיים, לכן זמן התגובה לא משהו)

לא כל כך מסכים איתך אתמול קיבלתי את הפלייסטיישן לכמה ימים בשביל לשחק ב GOD OF WAR ו DEVIL MAY CRY 3 שהם בלעדיים ל PS2 והשלט של ה PS2 הוא פשוט על הפנים לא נוח בכלל אין מה להשוות לשלטים של XBOX.

ל IROBOT- לגבי משחקים נוספים אז אם לא שיחקתה ב NINJA GAIDEN אתה מפסיד המון כי יש הרבה אנשים שקנו את הקונסולה בגלל המשחק הספציפי הזה עוד משחקים שאני ממליץ מאוד זה:

ODD WORLD STRANGERS WRATH

PSI-OPS

עכשיו יצא IRON PHOENIX אמור להיות ממש טוב

אבל מחינת מכות כמו TEKKEN נגיד אז אין המון כותרים יש רק את

MK כל הסידרה

SOUL CALIBUR

DEAD OR ALIVE

ונראה לי זהו לפחות אלו הטובים מכל השאר.

פורסם

לא אמרתי שהוא פחות נוח, הוא פשוט לא מתאים למשחקי מכות

פורסם

אם אתה משתמש ב כפתורי ה DPAD אז אולי אבל הסטיקים האנלוגיים של האקסבוקס יותר רגישים לפי דעתי.

פורסם

לא יודע אם הטריגרים יותר רגישים, אבל הלחצי A,B,X,Y הם אנלוגיים ובעלי תגובה איטית יותר ממלחצנים המקבלים בפס2

זה לא מורגש כמעט בשאר המשחקים, ולמעשה זה אפילו נחמד (לדומגא בפייבל ככל שלחצת חזק יותר על איקס הוא היה מותח את הקשת חזק יותר)

אבל במשחקי מכות זה קצת מפריע

פורסם

וואלה, אני ממש לא שמתי לב לזה חדשתה לי עכשיו.

זה בכל הג'ויסטיקים של XBOX? הכוונה האם זה קשור לקונסולה עצמה או לשלטים שאתה משתמש בהם?

ואני אבדוק את זה בשלטים שיש לי.

פורסם

למיטב ידעתי כל שלטי האקס בוקס ה"רישמיים" הם כאלה, גם מציינים את זה ברוב הביקורות על משחקים שדורשים תגובה מהירה,

השלטים של האקס בוקס טיפה איטיים יותר ובעיקר במשחקים שיוציאים לכל הקונסולות ישר או קודם לפס2 ואחר כך לאקס בוקס

אם המתכנתים עשו את העבודה שלהם, זה לא אמור להפריע (ביחוד לעומת שאר היתרונות כמו הגרפיקה הטובה יותר והFPS הגבוה יותר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים