עבור לתוכן

בעיה מוזרה של ניגון סרטים בפורמט SVCD בDVD מדגם Greatz

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

לאחי יש DVD של החברה Greatz ובכל פעם שאנחנו צופים בסרט בפורמט SVCD התמונה מתחילה לקרטע והסאונד יוצא מסינכרון, והדבר הכי מוזר הוא שכל זה קורה רק לאחר 20-25 דקות של צפייה נורמאלית בסרט.

כלומר, אנחנו מפעילים את הסרט רואים אותו בצורה מושלמת וללא בעיות כלשהן למשך 20 עד 25 דקות, ולאחר זמן זה הסרט מתחיל לקרטע!

אפילו מדדנו את הזמן בכמה וכמה סרטים שונים (בפורמט SVCD) וקורה אותו הדבר בידיוק! אחרי 20-25 דקות הסרט מקרטע ויוצא מסינכרון..

לעומט זאת כשאנחנו מנגנים סרט בפורמט VCD הדבר לא קורה.

האם מישהו יכול לעזור או אפילו לתת קצה חוט בעיניין?? כי אצלי אבדה התיקווה :-[

בבקשה נסו לעזור בעיניין, רב תודות. :xyxthumbs:

פורסם

ניסית בכמה סרטים של SVCD?

או רק דיסק אחד?

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה על התגובה.

עכשיו לעסק המוזר.. ניסיתי כבר כ-10 סרטים שונים ויותר! (כל סרט בה בשני דיסקים).

אני כבר מיואש מהעסק הזה.. אנו צופים בסרט במשך 20-25 דקות ואז פיתאום הDVD מחליט שאנו נהנים מידי כניראה, ומתחיל בקירטועים המעצבנים שלו..

כך בכל דיסק עם סרט בפורמט SVCD שאנו מנגנים.

אם מישהו מכיר את התופעה או שיש לו קצה חוט, בבקשה שישתף אותי :jump:

*נ.ב

מישהו שמע דברים רעים על החברה Greatz?

יכול להיות שDVD אשם? פשוטו כמשמעו?

Please Help :s05:

פורסם

ה-DVD אשם, אין ספק. בוא נגיד ש-Greatz היא לא חברה מהמעולות, וזה בלשון המעטה. אני יכול להעלות רק השערות לגבי הסיבה המדוייקת: התחממות, או תכנות לקוי - באג. אולי יש אחריות על המכשיר?

פורסם

הבעיה אכן ב-DVD עצמו , אם יש אחריות על המכשיר , אז אני מציע לנצל אותה.

פורסם

אז ככה:

דבר ראשון, זה קורה בהרבה מכשירים של הרבה חברות, לכן יש כיסוי ממש גבוה שגם החלפת המכשיר למכשיר חדש מאותו הדגם לא תעזור. הבעיה היא גם לא בדיסק עצמו - אותו דיסק שיוצא מסינכרון אצלי לא יוצא מסינכרון במכשירים של חברים שלי.

זה קורה גם אצלי ב-DVD של גרונדיג, וגם בכזה של יונדאי.

ה"פתרון": אז ככה, הבעיה במכשיר ולכן זה ימשיך לקרות כל הזמן. מצטער.

מה שכן אפשר לעשות, זה כשהסרט יוצא מסינכרון תריץ אותו אחורה 2-4 שניות. זה בד"כ מספיק בשביל לגרום למכשיר להסתנכרן מחדש והסרט והקול יהיו מסונכרנים. כמובן שזה רק פתרון זמני, כי אחרי עוד כמה דקות זה שוב ייצא מסינכרון.

אם זה קורה לך כל 20-25 דקות אז זה לא כזה נורא. אבל אני ממש סבלתי מזה כשהייתי צריך לעשות את זה כל 10 דקות. ממש הורס את הכיף של לראות סרט כמו בן-אדם...

מקווה שעזרתי.

פורסם

יש לי גם DVD של GRATEZ... (עלה 300 שקל) והוא כבר 4 חודשים אצלי ואני נהנה ממנו. לא היו בעיות אפילו פעם אחת, מוזר שלך יש.. אצלי הוא מנגן SVCD בלי בעיות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם על העזרה! :)

עזרתם לי מאד.

אני אנסה לממש אחריות, במידה ויש..

ואנסה גם את השיטות שהציעו כאן, אשמח אם יש לכם עוד רעיונות לפיתרון הסוגיה הזו.

*אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על DVD טוב שלא יעשה בעיות שכאלו.

אני מודה לכם מאד! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים