עבור לתוכן

עזרה בבחירת מדפסת

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להלחף את ה -HP 690 שלי..אני ממש לא יודע איזה לבחור השימוש העיקרי הוא הדפסת צבע

תוכלו לעזור ?

פורסם

אני הזמנתי את הHP 920 לפני כשבוע, עוד לא קיבלתי אותה.

היא נראת מדפסת טובה.

פורסם
  • מחבר

נראת לא עוזר לי ... ;)

פורסם

HP 5550 ??

פורסם

ה 920 היא מדפסת טובה

ואני יכול לומר לך שכך כל הסידרה של ה 900

אבל ה 920 הי גם זולה וגם טובה ותמיד אתה יכול לקנות את ה 845

פורסם

אתה מתכנן להדפיס הרבה דפים בחודש (יותר מ-1000)? כי אם כן אז ה-920 לא תספיק. ה-920 טובה מאוד לשימוש ביתי.

פורסם

יש מבצע באופיס דיפו:

תן את המדפסת HP הישנה שלך, 690C היא גם נחשבת ישנה, וקבל ב800 ש"ח במקום ב1000 ש"ח את HP 5550 מדפסת הדור הבא של HP בעיצוב מדהים ועל דפי פוטו היא מדפיסה עד 4800*1200 (רזולוציה) שזה הכי הרבה שקיים. הטופ שבטופ. 17 עמודים לדקה בשחור לבן ו12 בצבע. יש לי אותה והיא מצויינת. היא באה עם ראש שחור וצבעוני (האמת מה שבא איתה זה חצי מיכל אבל לא משנה.....) ואפשר לקנות גם ראש פוטו שמוסיף עוד 2 צבעים וככה אפשר להדפיס תמונות באיכות גבוה יותר על ידי שימוש ב6 צבעים.

800 ש"ח בקיצר ויש לך את הדור החדש שמסוגל להדפיס בPhotoRET IV.

פורסם

תקציב יש לך?

אם זה 600-700 ש"ח אז ה-920 תהייה מצויינת בשבילך.

אם בסביבות ה-800 ש"ח אז באמת כדאי לך לעשות טרייד אין באופיס דיפו, רק את מחסניות הצבע תשאיר אצלך, כי זה מה שהם צריכים.. :asthanos:

פורסם

אם אתה מתכוון להדפיס המון דפים כדי לקנות מדפסת שהדיו זול ודי מהירה ואמינה

לכן הייתי ממליץ לך לקנות את EPSON 810 או דגם 60 שבו המדפסת די מהירה וכן הדיו מאוד מאוד זול

בהשוואה לHP שבו דיו צבע עולה 100 ש"ח חיקוי עולה ב אפסון 40 ש"ח

אתה יכול לפעמים לקנות במבצע של אפסון 2 דיו שחור ואחד צבעוני ב 100 ש"ח

מדפסת אמינה מאוד , אני משתמש בהם המון , וכן היום יש מבצע של אחריוית שנה בבית הלקוח .

ממליץ בחום

פורסם

למה רק HP

יש גם חברות אחרות Lexmark, epson , Canon

http://www.karat.co.il/frame_products.asp?category=9

תנסה

וגם מה התקציב שלך?

אה.. לא CANON זה חרא של מדפסת היה לי דגם שלהם וממש חרא מזל שמכרתי אותה לאיזה ערבי פראייר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים