עבור לתוכן

MSI K8N Neo4-F או Gigabyte GA-K8NF-9

Featured Replies

פורסם

אני אוחז בלוח של גי'גה בייט ה k8nf-9... חייב לצייין כי הלוח יציב מאוד, נוח ועונה לכל הדרישות !

הדברים שאתה מקבל כביכול ב MSI הם דברים שלא תעשה בהם שימוש אלוהים יודע במזמן הקרוב אם בכלל..

פער המחיר לא שווה את זה ולכן הלוח של גי'גה בייט הוא הבחירה הנכונה.. אגב גם אפשרויות ה OC לא רעות בכלל אם כי מצויינות אני לא מבין איך אפשר להגיד

שזה לוח "בינוני" לוח מצויין שעונה על כל הדרישות של הלקוח הממצוע..

פורסם

Neo4-F לוקח את הגיגבייט k8nf-9 .....

א.MSI חברה הרבה יותר אמינה מגיגהבייט

ב. יש עליו הרבה ביקורות טובות שאני קראתי עליו(כשרציתי להחליף לAMD.....בסוף לא הסתדר... :( )

ג. הרבה יותר פיצ'רים יש בלוח הזה......שווה כל שקל!

בהחלט הייתי הולך על MSI במקרה הזה אבל אם היית מוסיף עוד קצת תקציב היית לוקח את הDFI שהוא בין הלוחות הטובים בעולם! :xyxthumbs:

פורסם

OMRIJ אני חושב ש Neo4-F הוא בדיוק Neo4 Platinum רק מנותק מעוד 4 כונני SATAII

גם אני חושב ככה ,כך גם היה עם הNEO2 וה NEO1

בסה"כ מדובר בגירסה מקוצצת פיצ'רים של NEO4 PLATINUM

אני אוחז בלוח של גי'גה בייט ה k8nf-9... חייב לצייין כי הלוח יציב מאוד, נוח ועונה לכל הדרישות !

הדברים שאתה מקבל כביכול ב MSI הם דברים שלא תעשה בהם שימוש אלוהים יודע במזמן הקרוב אם בכלל..

פער המחיר לא שווה את זה ולכן הלוח של גי'גה בייט הוא הבחירה הנכונה.. אגב גם אפשרויות ה OC לא רעות בכלל אם כי מצויינות אני לא מבין איך אפשר להגיד

שזה לוח "בינוני" לוח מצויין שעונה על כל הדרישות של הלקוח הממצוע..

ה NEO4-F יותר זול מה K8NF-9

פורסם

גם אני חושב ככה ,כך גם היה עם הNEO2 וה NEO1ה NEO4-F יותר זול מה K8NF-9

רק בגלל שהוא מיוצר בסין, כך שעדיין ל-K8NF-9 תמחור טוב יותר אצלנו. (זה כמובן לא אומר שה-MSI פחות טוב)

פורסם

NEO4-F = NFORCE 4 רגיל, לא ULTRA כמו שיש ל NFORCE 4 PLATINUM.. (ועוד כמה מגבלות).. חפשו בגוגל NEO4-F REVIEW

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים