פורסם 2005 במרץ 2820 שנים לעשות UNINSTALL ל NERO, ולהתקין מחדש את הגרסא האחרונה מהאתר שלהם (ככה לפחות נראה לי)..
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים move to windows 2000 / xp, using 98 will result in such error from time to time.p.s. i know for a fact that 2000 can run ok on a p2-350 with only 192mb of ram
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים מחבר הייתי עובד ל2000 או XP רק שאין תקציב...ביצעתי התקנה מחדש של התוכנה וזה צרב לי דיסק אחד ושוב חזר הודעת השגיאה....הNERO מקורי - הגיע עם הצורבאני לא מבין מה קורה פה...
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים הייתי עובד ל2000 או XP רק שאין תקציב...ביצעתי התקנה מחדש של התוכנה וזה צרב לי דיסק אחד ושוב חזר הודעת השגיאה....הNERO מקורי - הגיע עם הצורבאני לא מבין מה קורה פה...עשית עדכון לגרסא האחרונה מהאתר שלהם (אחרי ההתקנה מהדיסק) ?
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים יש לי פטרון פשוט מאוד איך לא חשבתה על זה עם תבקש יפה אני יספר לך אותו לא יעזור לך עידכון אבל יש פיטרון רק תבקש
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים יש לי פטרון פשוט מאוד איך לא חשבתה על זה עם תבקש יפה אני יספר לך אותו לא יעזור לך עידכון אבל יש פיטרון רק תבקש לא רק אידיוט,אבל אידיוט עם שגיהות כתיב. מה זה פה השב"כ? יש לך פתרון קסם שרק אתה יודע?
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים EMULE EMULE EMULE AND EMULE וזה התשובה של תקציב ;D נ.ב הורדת קבצים פיראטיים לא חוקית ואינה מומלצת!
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר יש לי פטרון פשוט מאוד איך לא חשבתה על זה עם תבקש יפה אני יספר לך אותו לא יעזור לך עידכון אבל יש פיטרון רק תבקש אני חושב שכבר ביקשתי כאשר פתחתי את התרד אין לך חברים את מחפש יחס מיוחד ?
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים יש לי פטרון פשוט מאוד איך לא חשבתה על זה עם תבקש יפה אני יספר לך אותו לא יעזור לך עידכון אבל יש פיטרון רק תבקש אני לא רוצה לקרוא לך: "חתיחת מתומתם חסר הסקלה, יש לח? שגיעות חתיב!" בקיצור, כנראה זאת בעיה בנרו, תסיר ותתקין מחדש או: תוריד תוכנת צריבה חופשית לכל הדברים שיש (dvd,vcd,data,mp3,wma ועוד...): http://directdownload2.burn4free.com/burn4free_setup.exe אחלה תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.