עבור לתוכן

שוני במאווררים

Featured Replies

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי איך מאוורר יכול להיות פחות רועש ממאוור אחר . הם מקבלים פחות זרם?

ואם נגיד יש שני מאווררים שמקבלים את אותו הזרם , איך זה שאחד מסתובב 5000 פעמים ואחד רק 3500?

ומישהו יודע איפה אני יכול להשיג מאווררים למחשב עם להבי מתכת?

פורסם

אני אף פעם לא הבנתי איך מאוורר יכול להיות פחות רועש ממאוור אחר . הם מקבלים פחות זרם?

ואם נגיד יש שני מאווררים שמקבלים את אותו הזרם , איך זה שאחד מסתובב 5000 פעמים ואחד רק 3500?

ומישהו יודע איפה אני יכול להשיג מאווררים למחשב עם להבי מתכת?

א. כול המאווררים מקבלים אותו זרם זה בטוח, אני חושב שאחד מסתובב 5000 לדוגמא ואחד 3500 בגלל חוזק המנוע שלהם זה הכול.

ב. למה אתה צריך מאוורר עם להבים ממתכת?

זה בטח יקר,מסוכן, ולא חזק כי להבי מתכת יש להם משקל, אני לא חושב שזה דבר אפקטיבי חוץ מזה שזה אולי יפה...

פורסם

אם הם מקבלים פחות זרם או שהמנוע פחות חזק אז פשוט הם נעים יותר לאט, וזה מונע את הרעידות של המאוורר ואת מוריד את כמות האוויר שהמאוורר יכול לדחוף ולכן המאוורר פחות רועש

מקווה שהסברתי טוב

פורסם
  • מחבר

אוקי , עכשיו בילבלת אותי לגמרי , זרם ומתח זה לא אותו הדבר? ??? :-\

פורסם

ממש לא...

ולכל אחד יחידת מידה שונה גם... (אמפר למדידת זרם ווולט למדידת מתח)

דחיפת האוויר תלויה במהירות הסיבוב ומבנה הלהבים. ככל שהמאוורר מסתובב יותר מהר הוא עושה יותר רעש. מאווררים יותר שקטים הם מאווררים שמסתובבים לאט יותר ולכן הם גם דוחפים פחות אוויר.

אני לא חושב שקיימים מאווררים עם להבים ממתכת מסיבות שהובהרו כאן כבר (מסוכן יותר ופחות אפקטיבי).

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה קצת הרחבה בעניין המתח והזרם?

תודה

פורסם
א. כול המאווררים מקבלים אותו זרם זה בטוח

אתה בסדר?!?!?!?!

כל מאורר צורך זרם אחר! המתח הוא זהה והוא 12 וולט. אבל הזרם!?!?! בבקשה, וזה לא פעם ראשונה שאני רואה אותך עושה את זה, דבר רק דברים מבוססים שאתה 100% יודע שאתה צודק בהם.

תראה אולי אתה חושב שאני לא מבין אבל יחסית ללמידת אלקטרוניקת מזגנים במשך 3 שנים שבין השאר עוסקת במאווררים אני צודק !!!!

כול המאווררים מקבלים אותו מתח 12V המנוע שלהם מפרש את זה אחרת, ולכן הם מסתובבים פעם מהר ופעם לאט תלוי במאוורר ובחוזר המנוע שלו !!!

אז אני כן מבין ואל תשלול לי את המילים כי אני לא עונה על תשובות אם אני לא יודע, אואתה מוזמן להסתכל שעל כול מאוורר כתוב 12V לא 10V או 9.5V או משהו אחר.

כולם מקבלים את אותו מתח אבל מפרשים את הסיבובים שלהם לפי כוח המנוע

פורסם
א. כול המאווררים מקבלים אותו זרם זה בטוח

אתה בסדר?!?!?!?!

כל מאורר צורך זרם אחר! המתח הוא זהה והוא 12 וולט. אבל הזרם!?!?! בבקשה, וזה לא פעם ראשונה שאני רואה אותך עושה את זה, דבר רק דברים מבוססים שאתה 100% יודע שאתה צודק בהם.

תראה אולי אתה חושב שאני לא מבין אבל יחסית ללמידת אלקטרוניקת מזגנים במשך 3 שנים שבין השאר עוסקת במאווררים אני צודק !!!!

כול המאווררים מקבלים אותו מתח 12V המנוע שלהם מפרש את זה אחרת, ולכן הם מסתובבים פעם מהר ופעם לאט תלוי במאוורר ובחוזר המנוע שלו !!!

אז אני כן מבין ואל תשלול לי את המילים כי אני לא עונה על תשובות אם אני לא יודע, אואתה מוזמן להסתכל שעל כול מאוורר כתוב 12V לא 10V או 9.5V או משהו אחר.

כולם מקבלים את אותו מתח אבל מפרשים את הסיבובים שלהם לפי כוח המנוע

טוב, אולי בגלל שאתה לומד אלקטרוניקת מזגנים 3 שנים זה מראה על הרמה של התשובות שלך ...

מנוע לא מפרש שום דבר !! מה אתה חושב שזה פה ?! בינה מלאכותית ? אולי אתה לומד 3 שנים אבל כנראה שבשעורים

לא היית נוכח או שחשמל לא למדת ....

במקרה שעוד לא למדת את חוק אוהם, אז תדע שזרם (אמפר) תלוי במתח (וולטז). מנוע של מאורר מסוים מתוכנן לעבודה עם מתח של 12V לדוגמה. כתצואה מ Y גורמים הוא צורך X אמפר. עכשיו אתה רוצה להאיט את הסיבוב שלו ?? בבקשה - שים נגד, ולא תאפשר לכל הזרם שהוא רוצה לעבור וכתוצאה מכך ירד גם המתח. הכל עם נוסחאות חביבי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים