עבור לתוכן

הצעות מודינג לרדיו ישן ביותר+תמונות.!

Featured Replies

פורסם

טוב אז כבר קניתי רדיו ישן שעלה בסביבות ה+600 (תמונה מצורפת...)עכשיו כל הרעיון (ובשביל זה ביקשתי באחד הפורומים לוח מאוד זול ולא משנה אפילו גנ'רי...בשביל הפורייקט הזה.)היה להוציא כמה שפחות כסף על חלקים כי יש לי כבר מחשב קניתי את כל הדברים (מעבד כרטיס מסך כרטיס קול ועוד)חוץ מלוח שהוא החלק הכי יקר.......הקיצר אני צריך קודם כל רעיונות איפה לחתוך ואיך וכו.....צירפתי תמונה ראשונית של הרדיו הנ"ל לפני הוצאת תכולתו אבל יש סיכוי שבסטוף אני לא יעשה עליו את הפרוייקט כי יש מצב אני משיכאחר ישן יותר ב100 ש"ח אז בנתיים תנו חוות דעת עליו והאם הוא שווה לעשות עליו מודינג (הוא פשוט ענק במימדים שלו....דוגרי גודל של טלויזיה...)טוב אז מה אפשר לעשות איתו ובאיזה צבעים(עץ מן הסתם....)

נ.ב

הרדיו הזה היה איך שהוא קשור לבטאובן יש מסמכים שמעידים על זה סתם בשביל הידע הכללי ...... ;D ;D ;D

תמונה:

mvc040s6ss.jpg

פורסם

איך הוא בדיוק קשור אל בטהובן? :lol:

הוא מת ברבע הראשון של המאה ה-19, גלי הרדיו רק התגלו בסוף אותה מאה, שלא לדבר שהשימוש בגלי רדיו למטרות בידור נכנסו הרבה יותר מאוחר.

פורסם
  • מחבר

אנערף אולי היה שייך למשפחה שלו ........גם השם דגם שלו הוא בטאובן .........או בהשראת בטאובן לא יודע אבל משהו שקשור אליו ......לא משנה תענו לי על מה ששאלתי.....

פורסם

אתה יכול לפתוח איזה צד שלו או להגעיד לנו איפה הרמקולים וכל זאר הדברים...ולצלם מכל כיוון

פורסם
  • מחבר

כן אבל המצלמה אצל חבר שלי הוא צריך להחזיר לי אותה עוד איזה שבוע .......בנתיים תתנו חוות דעת .....והרמקולים בתאכלס מאחורי הבד הזה שבאמצע ........ואם אתם שמים לב יש בצד מן (לא יודע נקרא לזה גריל.....) שאפשר לשים 2 מאווררים 80 מ'מ......

פורסם

אתה יכול לשים איזה מסך איפה שהרמקולים שיבלוט קצת קדימה רק אם הוא מסך דק.....

בקשר לכל השאר איפה לשים נצתרך יותר תמונות ומידות

פורסם

בהחלט עוד תמונות יעזרו.. ומי אמר שהלוח זה הדבר היקר ביותר? נו טוב...

שים לב לפה, http://www.bit-tech.net/article/90/2 פרויקט נחמד מאד, אתה יכול לעשות משהו בסגנון.

פורסם

עם זה באמת קשור אליו לא חבל??.. אפשר למכור את זה בהרבה כסף!!!!

פורסם

יותלר מידי השקעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים