פורסם 2002 ביולי 823 שנים שלום.כולם אומרים (ואני מסכים כמובן) שהדרך הכי טובה להעריך אם מסךמתאים לקונה או לא הוא ע"י צפייה בו לפני הקנייה.אז איפה אפשר לראות מסכים ? מעניינים אותי שני מסכים בעיקר:Samsung 959NF ו-Iiyama Vision Master Pro 454.אתם מכירים חנויות באיזור המרכז שניתן לראות בהן את המסכים האלה ?תודה.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים תבקש בחנות יראו לך ותבקש שיריצו איזה משחק עם הרבה צבעים או3DMARK או היה פה בחדשות איזה טסטר
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר אבל אני לא מכיר חנות שיש לה "בתצוגה" מסכים כאלה.ראיתי ב-Office Depot מסך סמסונג "19 שנראה ממש לא משהו,בטח ה-955 או דגם ישן יותר.אתם מכירים חנויות שמתמחות ה-Iiyama או שיכולות להראות לימסך סמסונג כמו שאני מחפש ?
פורסם 2002 ביולי 823 שנים תחפש חברים עם המסכים האלה... ועיצה שלי, תתרחק מהסחורה של אופיס דיפו.הם פשוט לא קולטים שלקוחות דורשים דגמים איכותיים.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים באופיס דיפו הם מחברים הכל למפצל מסריח שמוריד את האיכות לריצפה...פשוט מטומטמים שם...
פורסם 2002 ביולי 823 שנים למה אופיס דיפו מפגרים?מה לעשות שהאיכות יורדת, אתה רוצה שהם ישקיעו אלפי בשקלים בלחבר כל מסך בנפרד או משהו, כשהם יודעים שהקהל שבא אליהם זה קהל של אנשים שגם ככה לא מבינים כלום אז אפשר לגרום להם לקנות עם איכות או בלי?למה הם צריכים להשקיע כסף רק ש1 ל1000 אנשים שבאים לשם יגיד שהאיכות לא טובה.בקשר ל959NF אני כמעט בטוח שיש אותו באופיס דיפו, בקשר לIIYAMA 454 אין מקום שאפשר לראות אותו, אתה רק יכול לשאול את אורי כי יש לו אותו. ואין מה בדיוק לראות אותו, פשוט תדע שזה המסך 19" הכי טוב שיש.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים זה לא שהאיכות יורדת, הם פשוט מחזיקים דגמים עלובים...ומנסים למכור את זה במחירים גבוהים יחסית.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים תבקש שבחנות יראו לך אתה לא חייב לראות את זה רק בתצוגה כמו באופיס דיפו. אגב באופיס דיפו מראים את 955NF לא את 959אבל יש להם את ה757
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.