פורסם 2005 במרץ 2720 שנים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=149138 אחד המדהימים. :lol:
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים האחרון די מסכם את כל העניין:עו"ד: "דוקטור, לפני שביצעת את הניתוח לאחר המוות, בדקת קיומו של דופק?"דר`: "לא."עו"ד: "בדקת קיומו של לחץ דם?"דר`: "לא."עו"ד: "בדקת נשימה?"דר`: "לא."עו"ד: "אז יכול להיות שהחולה היה בחיים כשהתחלת את הניתוח לאחר המוות?"דר`: "לא."עו"ד: "כיצד אתה יכול להיות בטוח דוקטור?"דר`: "משום שהמוח שלו ישב בצנצנת על שולחני."עו"ד: "אבל יכול להיות שלמרות זאת החולה היה עדיין בחיים?"דר`: "יכול להיות שהוא היה בחיים ועסק בעריכת דין."
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים ענק! LOL!!!!הנה כמה מהטובים:עו"ד: "זה נכון שהיית במקום עד שהלכת משם?"עו"ד: "בבקשה צייני את קשרך עם הקטין."עדה: "אני אימו."עו"ד: "והיית כזו כל חייו?"
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים דווקא היו כמה הרבה יותר מצחיקים...עו"ד: "דר`, כתוצאה מהבדיקה שלך, האם הגברת הייתה בהריון?"דר`: "היא הייתה בהריון אך לא כתוצאה מהחקירה שלי."עו"ד: "מתי בפעם האחרונה ראית את מייקל?"עד: "בהלוויה שלו."עו"ד: "הוא אמר לך משהו באותו זמן?"עו"ד: "דר`, זה נכון שכשאדם מת בשנתו הוא עובר לצד השני בשקט ולא יודע על כך עד הבוקר למחרת?"עו"ד: "מה קרה אז?"עד : "הוא אמר שיהרוג אותי כי אני יכול לזהות אותו."עו"ד: "והוא הרג אותך?"עו"ד: "מי נהרג במלחמה, אתה או אח שלך?"עו"ד: "אתה נראה כאדם עם הרבה אינטלגנציה יחסית לרקע שלך."עד: "אם לא הייתי תחת שבועה, הייתי מחזיר לך את אותה המחמאה."עו"ד: "מה היה המרחק בין שני הרכבים ברגע ההתנגשות ביניהם?"וכמובן האחרון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.